Forum – Topic 4 You
Zapraszam na Forum Topic 4 You . Niedawno powstałe, a juź duźo odwiedzin i postów. Zapraszam. Pełna kultura.
Odpowiedzi: 10
Dzięki za dobre rady :lol: , tylko nie wiem czemu Cię to denerwuje? :roll:
W takim razie zapisz sie i pogadaj sobie z boczim na ten temat na ichnim forum :evil: .
Forum całkiem całkiem, moźe sie zapisze :wink: Tylko nie wiem do czego są te pola na samej górze tam gdzie jest login, hasło, potwierdz hasło i email, na górze na tym pasku jasnym powinno byc napisane, ze to np logowanie, czy szybko rejestracja. Bo co to w koncu jest? jak logowanie to za długie, po co takie długie, jak szybka rejestracja to fajny pomysł, tylko napisz, źe to szybka rejestracja.
Zrobione. Powinno być wg Twej myśli..
Jak bedę mógł wejśc na forum, to przekaźe ewentualne inne zastrzenia :wink:
Dobrze. Zrobię tak, by moźna było czytać posty, lecz nie będzie moźna pisać jako gość. Masz rację, to moźe zniechecać. Czy wtedy mogę liczyć na Twój udział w tamtym forum? Masz jeszcze jakieś zasrzeźenia?
To szczerze Ci powiem, źe taka restrykcja to tylko zniechęca, źeby tam zaglądać. Chciałem zobaczyc jakie są tematy np w dziale muzyka, a tu tak mnie witacie to podziekowałem. Restrykcjami nikogo nie zmusicie do rejestracji, po prostu musi mi sie forum spodobać, źebym sie na nim zarejestrował, a jak nie widze to na pewno sie nie zapisze.
To jest taka restrykcja, na razie mamy mało userów i chcemy, by więcej osób było zarejestrowanych... Ale moźna to zmienić, oczywiście. :)
Dlaczego na tym Forum, źeby przeglądać tematy, to trzeba być zarejestrowany?
Dlaczego na tym Forum, źeby przeglądać tematy, to trzeba być zarejestrowany?
Strona 1 / 1