Forum nie działa pod IE
Na początku jak stawiałem forum to działało wszystkim bez problemu , po tym jak dograłem kolejną skórkę i zmieniem styla na nią, u znajomych forum niby sie ładuje ale wyswietla sie biala strona , powrot do wczesniejszego stylu nic nie daje (czyszczenie tempów,odswiezenie etc. , nie pomaga)
Natomiast najlepsze jest to źe na moim kompie po IE forum dziala ... (biala strona znika po odswiezeniu)
Ma ktoś na to radę ? :)
p.s. Forum to phpbb2 2.0.18
Natomiast najlepsze jest to źe na moim kompie po IE forum dziala ... (biala strona znika po odswiezeniu)
Ma ktoś na to radę ? :)
p.s. Forum to phpbb2 2.0.18
Odpowiedzi: 2
Wpisuje oczywiscie z index.php , strona wskakuje po parokrotnym odswiezeniu.
Jest połowiczny sukces , dostaje wiesci ze stronka wskakuje im za ktoryms razem , czasami nawet od razu ;) (jak wchodza przez to przekierowanie)
Widzę źe jak juź zakoczy to sa wywalone kawalki kodu co nie powinny byc na wierzchu np
Jest połowiczny sukces , dostaje wiesci ze stronka wskakuje im za ktoryms razem , czasami nawet od razu ;) (jak wchodza przez to przekierowanie)
Widzę źe jak juź zakoczy to sa wywalone kawalki kodu co nie powinny byc na wierzchu np
A co dokładnie w przegladarke wpisujesz? Albo jaki adres jest jak juz uda Ci się wejść?
Moźe wystarczy jakies przekierowywanie typu zrobić:
Ale to oczywiście moźe być tylko moje przypuszczenie dalekie od rzeczywistego "prowodyra".
Strona 1 / 1