formatowanie dysku...
Zainstalowałem win Xp na Me i niewiem jak sformatować dysk na którym mam zainstalowanego win xp stworzyłem dyskietkę startową i dalej niewiem co zrobić. A po drugie jak się formatuje dysk jak się ma win Xp. Pomuszcie!!!!!!!!!!!!!!!! :( :(
Odpowiedzi: 9
Nie mozesz m.in.:
1. uzywac wulgaryzmow
2. kpic z czyjejs niewiedzy
3. floodowac
:D
1. uzywac wulgaryzmow
3. floodowac
Nie mozesz m.in.:
1. uzywac wulgaryzmow
3. floodowac
1. uzywac wulgaryzmow
3. floodowac
Nie mozesz m.in.:
1. uzywac wulgaryzmow
3. floodowac
1. uzywac wulgaryzmow
3. floodowac
Moźesz pisać nowe tematy
Moźesz odpowiadać w tematach
Nie moźesz zmieniać swoich postów
Nie moźesz usuwać swoich postów
Moźesz głosować w ankietach
>>w prawym dolnym rogu
...jakiej agresjii???!!!
....faktycznie,zapomnialem wspomniec o fdisku.sorry
Moźesz odpowiadać w tematach
Nie moźesz zmieniać swoich postów
Nie moźesz usuwać swoich postów
Moźesz głosować w ankietach
>>w prawym dolnym rogu
...jakiej agresjii???!!!
....faktycznie,zapomnialem wspomniec o fdisku.sorry
dzieki mrsit juz sobie poradziłem zformatowałem dysk z dyskietki win 98
LOBO nie bardzo rozumiem twojej agresji skierowanej do mnie. Dla Ciebie proste dla innych trudne a to co napisales nic nie wyjasnia bo odpali system z dosa a xp sie zainstalowal na ntfs i co? co sformatuje jak nie zobaczy partycji ?
I istnieje opcja edycji wiadomosci nie musisz wiec wpisywac dwoch postow :D
Musisz miec dyskietke systemowa na ktorej bedziesz mial format i fdisk. Po uruchomieniu komputera z dyskietki wlacz fdiska i usun partycje z poza dos. Teraz musisz utworzyc nowa i sformatowac. Jesli jednak terminy takie jak dyskietka systemowa czy fdisk malo ci mowia a na dysku masz jakies inne dane np na innych partycjach to lepiej popros kogos zeby ci pomogl inaczej jest szansa ze stracisz dane!
I istnieje opcja edycji wiadomosci nie musisz wiec wpisywac dwoch postow :D
Musisz miec dyskietke systemowa na ktorej bedziesz mial format i fdisk. Po uruchomieniu komputera z dyskietki wlacz fdiska i usun partycje z poza dos. Teraz musisz utworzyc nowa i sformatowac. Jesli jednak terminy takie jak dyskietka systemowa czy fdisk malo ci mowia a na dysku masz jakies inne dane np na innych partycjach to lepiej popros kogos zeby ci pomogl inaczej jest szansa ze stracisz dane!
jaką dyskietke
ja tam problemu nie widze.jest tak jak pod innymi systemami.ale zaraz pewnie ci sie tu wpisze mrsit i bedzie twierdzil,ze to jest zupelnie inna bajka,ze to tak....i tak...itp. :twisted:
normalnie.odpalasz kompa z dyskiety.wpisujesz format c: i......formatuje.mozesz tez z instalatora Me.uruchamiasz komp pod dosem z obsluga cd–rom'u,wchdzisz do win9x i odpalasz formata.cala filozofia.
Strona 1 / 1