format
Nie wiem czy to to w tym forum :oops: ale nie wiem jak sie wlacza BOOTOWANIE w moim BIOSIE :oops: moj bios to AMI Prosze o pomoc !
Będę bardzo wdzięczny
Będę bardzo wdzięczny
Odpowiedzi: 7
mettal napisał:
Tak teź pomyślałem :wink:
Z drugiej strony Adik154 masz rację. Ten post rzeczywiście raczej niewiele zmienił, choć w zamiarze miałem tylko bardziej sprecyzować myśl mettal'a.
To samo napisalem mu wyzej Ale chyba nie bardzo wie o co chodzi...
Tak teź pomyślałem :wink:
Z drugiej strony Adik154 masz rację. Ten post rzeczywiście raczej niewiele zmienił, choć w zamiarze miałem tylko bardziej sprecyzować myśl mettal'a.
Anathema:Przechodzisz do zakładki Boot –> Boot Device Priority i ustawiasz jako pierwsze CD–Rom.
a 3 posty wyźej ujrzymy
mettal:Przechodzisz do Boot menu (zakladke)> Boot Device Priority i tam wybierasz urzadzenia 1st, 2nd, 3rd
dobrym zwyczajem jest przeczytac temat Anathema co by 10 razy tej samej odpowiedzi nie pisać
EDIT:
i znowu za wolno :)
Anathema:Przechodzisz do zakładki Boot –> Boot Device Priority i ustawiasz jako pierwsze CD–Rom.
To samo napisalem mu wyzej :wink: Ale chyba nie bardzo wie o co chodzi... :?
Przechodzisz do zakładki Boot –> Boot Device Priority i ustawiasz jako pierwsze CD–Rom.
Intel Desktop Board D865GLC chipiset – i865
procesor – Celeron 2.4 GHz
Bios – American Megatrends (AMI)
procesor – Celeron 2.4 GHz
Bios – American Megatrends (AMI)
mareee:ale na pewno jest to do AMI Bios
To jest pytanie, czy twierdzenie ? Tak to jest AMI Bios, np na plycie ASUSA,moze zdradzisz ta tajemnice i podasz model plyty glownej ?
Dzieki za pomoc :lol: ale na pewno jest to do AMI Bios
Strona 1 / 1