Format wysyłania mailów
Od dziń wszytskie maile wysyłane z Forum (powiadomienbie o nowych PW, powiadomienie o odpowiedzi) domyślnie będą wysyłane jako HTML.
Jeśli ktoś nie lubi tego formatu wiadomości lub jego program pocztowy tego nie obsługuje, na stronie "Profil" w dziale "Preferencje" moźe zmienić format na "Tekst".
Jeśli ktoś nie lubi tego formatu wiadomości lub jego program pocztowy tego nie obsługuje, na stronie "Profil" w dziale "Preferencje" moźe zmienić format na "Tekst".
Odpowiedzi: 15
Moge zrobić aby kaźdy link otwierał się w nowym oknie.
A jest moźliwość, by po kliknięciu na link otwierało się nowe okno przeglądarki, zamiast tak jak teraz wykorzystywać to juź otwarte?
A moźe problem leźy w programie pocztowym, którego uźywam (MS Outlook) :roll:
Pozdrawiam
A moźe problem leźy w programie pocztowym, którego uźywam (MS Outlook) :roll:
Pozdrawiam
:–) Dzięki
Bardzo fajne sa aktualnosc Centrum XP
Brawo Kuba dobra robota :D
8)
Brawo Kuba dobra robota :D
8)
U mnie jest ok.
jest super dostaje wszyskie powiadomienia (tak przynajmniej mi sie wydaje :) ) co wczesniej chodziło jak chciało
ok... u mnie jest juz dobrze ale nie wiem jak u innych
u mnie juz dziala
A teraz działa ????
A teraz działa ????
A teraz działa ????
SLAY3R:Jak wcześniej dostałem maila to linki do tematów działały prawidłowo dopiero teraz cos jest nie tak i adres nie wyświetla się jako link.
u mnie jest to samo...
no, coś sie zchrzaniło, ale zaraz to naprawie
Jak wcześniej dostałem maila to linki do tematów działały prawidłowo dopiero teraz cos jest nie tak i adres nie wyświetla się jako link.
wow, fajne te nowe powiadomienia :)
UPDATE
ale widze juz wade :
a mianowicie adres do tematu, o ktorym jest powiadomienie nie wyswietla sie w postaci linka i aby wejsc na ta strone to trzeba zrobic kopiuj–wklej.
Troche to uciazliwe, moze da sie to zmienic ?
UPDATE
ale widze juz wade :
a mianowicie adres do tematu, o ktorym jest powiadomienie nie wyswietla sie w postaci linka i aby wejsc na ta strone to trzeba zrobic kopiuj–wklej.
Troche to uciazliwe, moze da sie to zmienic ?
Strona 1 / 1