Format C
Czy jak spod windowsa sformatuje dysk C, to ruszy mi później z płyty instalacyjnej XP?
Odpowiedzi: 6
Dzięki za podpowiedzi. Dalem radę metodą prób i błędów.
odpal Boot Cd i tam będą wszystkie opcje usuwanie partycji i formatowanie
arcymag:Czy jak spod windowsa sformatuje dysk C, to ruszy mi później z płyty instalacyjnej XP?
Ni mo prawa, zadusi się przy pirszym czytaniu.
Arcymag , masz dam Ci przykład : masz dwie dyskietki systemowe (obie działają) , jedną z nich formatujesz, ciach i ni ma.
Pomyśl odpalisz tą drugą czy nie? mniej więcej o to samo pytasz.
Inna kwestia to źe myśli swej w czyn nie wdroźysz , bo nie pozwoli Ci na to system – zresztą w postcie powyźej juź to jest napisane.
arcymag:Czy jak spod windowsa sformatuje dysk C, to ruszy mi później z płyty instalacyjnej XP?
Ni mo prawa, zadusi się przy pirszym czytaniu.
Arcymag , masz dam Ci przykład : masz dwie dyskietki systemowe (obie działają) , jedną z nich formatujesz, ciach i ni ma.
Pomyśl odpalisz tą drugą czy nie? mniej więcej o to samo pytasz.
Inna kwestia to źe myśli swej w czyn nie wdroźysz , bo nie pozwoli Ci na to system – zresztą w postcie powyźej juź to jest napisane.
jesli uruchomisz komputer z partycji logicznej C: to nie sformatujesz jej poniewaz pokaze Ci sie blad ze ta partycja nie moze byc sformatowana poniewaz jest uzywana przez system.
Nie bardzo mogę rozgryzc Twoj text
C: to partycja systemowa aktualnie urzywana ??
arcymag:ruszy mi później z płyty instalacyjnej XP?
Co ruszy ?? System ?? Boot Cd z WinXP ??
Strona 1 / 1