Format C:

Chce sformatowac dysk na ktorym jest windows.

1.Jak mozna obejsc zabezpieczenia?

2.A jesli to tylko mozliwe w DOS–ie to jak, poniewaź gdy wchodze do DOSu uzywajac dyskietki startowej, to nie moge przejsc na C:

Odpowiedzi: 20

EL NINO – Właśnie kiedyś zjadłem takiego krakersa i juź nie musiałem nic dzielić bo nie było nic do dzielenia bo dysk dostał rozwolnienia i kupa :lol:
SEEKER – Looknę i zobaczę .Jak sie da płacic przy odbiorze to tak zrobie.

A jeszcze jedno . Troszke się spieszyłem i dlatego tu najpierw zajrzałem :shock: :)

pozdrawiam all
Anonymous
Dodano
28.03.2004 13:37:18
smiernof:
Hey .
Wiśta wio łatwo powiedzieć . Mieszkam we franci. Moźe znasz jakiegoś linka z takową pełną wersją ?
pozdrawiam
ps. dzięki za szbki reply.

He, he , piszesz jakby Francja była na biegunie bez dostępu do prądu czy telefonu :) .
To nie ma znaczenia gdzie mieszkasz, wszędzie z tego co wiem w Europie dochodzą polskie gazety.
Jeśli koniecznie chcesz kupić jakiś archiwalny nr to Ci go przyślą wystarczy zamówić :
http://www.ks–ekspert.pl/sklepik/sklepik.asp
http://www.komputerswiat.pl/informacje/archiwum/ksxp0204.html
http://www.komputerswiat.pl/informacje/archiwum/ksxp0503.html
Seeker
Dodano
28.03.2004 13:15:21
Witaj .
Co do klawiery to kiedy tylko pojawiłem się w polandi , od razu zakupiłem tą qwery. no i oczywiście winde polską HOME ;)
To prawda francuzi pod tym względem ( klawiatura , nazwy np. komputer to ordinateur itd.)mają nieźle nasrane heheh.
a właśnie co do PM to mam jakieś demko 8.0
i chyba będę musiał od kogoś poźyczyć pełną wersję ... na ten raz bo potrzebuję z dysku D zrobić jeszcze H ale bez utraty 10GB róźnych śmieci ;)
pozdrawiam
smiernof
Dodano
28.03.2004 12:11:08
coldmaN:
Eeee wiem źe moge dostać po uszach (...) znajdź do niego crakersa lub ser ...
Jasne ze dostaniesz po uszach bo smiernof nie lubi crakersow z serem.
EL NINO
Dodano
28.03.2004 03:53:16
Eeee wiem źe moge dostać po uszach ale jak coś to tego nie mówiłem :wink:
smiernof ściagnij sobie dowolne demko czy triala programiku który ci się tam podoba np z www.download.net.pl lub podobnej stronki a potem poszperaj w sieci i znajdź do niego crakersa lub ser :lol: wiesz o co chodzi :?: ostatecznie nie bedziesz sprzedawał tego nigdzie a po cholere wydawać kilkanascie dolcow na licencje za jeden raz. no i jesli nie mieszkasz w kraju orłów w koronach to tym bardziej.
nie chcesz iś prawem na lewo – to chyba zostaje zwrot do rodziny o wysłanie paczki :wink:
ps. takie osobiste pytanie jakiej klawiatury uźywasz w tej francji naszej rodzimej czy moze tamtejszej. bo ja za cholere nie moglem sie do tamtej przestawic. tam kropka byla z shiftem albo z altem cholera i tak pół godziny jej szukałem :? :( :?
coldmaN
Dodano
28.03.2004 00:15:06
Hey .
Wiśta wio łatwo powiedzieć . Mieszkam we franci. Moźe znasz jakiegoś linka z takową pełną wersją ?
pozdrawiam
ps. dzięki za szbki reply.
smiernof
Dodano
27.03.2004 18:40:31
smiernof:
partytion i partytion . mam pytanie :
Czy jest jakaś alternatywa (darmocha) PM ?
Bo ściągnąłem jakies hore demo tego progsa i mi tylko jakieś błędy wyskakują tzn . wszystko pięknie ładnie ale jak juź zapisać zmiany to :shock: .
pozdrawiam

Bywają czasem pełne wersje w gazetowych dodatkach – np PM7 było w 5 nr Eksperta ,Paragaon Hard Disk Manager 5,6PL w ostatnim 2/2004 – z tego co wiem archiwalne numery moźna kupić bez problemu.
Seeker
Dodano
27.03.2004 18:33:36
partytion i partytion . mam pytanie :
Czy jest jakaś alternatywa (darmocha) PM ?
Bo ściągnąłem jakies hore demo tego progsa i mi tylko jakieś błędy wyskakują tzn . wszystko pięknie ładnie ale jak juź zapisać zmiany to :shock: .
pozdrawiam
smiernof
Dodano
27.03.2004 18:06:59
DMX:
startuj z dyskietki 98, formatuj z końcówką /q (szybkie formatowanie) odpalaj płytke i jest git.

Oczywiście jeśli to FAT a nie NTFS :wink:

Komaneq :

Sposobów formatowania jest wiele.
Pozatym temat był parenaście razy poruszany :evil: .
Byćmoźe jesteś mniej doświadczonym user`em,
zanim napiszesz topic uźyj funkcji szukaj.
www.google.pl teź Tobie prawde powie.
IMO , sprawa nie podlega dalszej dyskusji.
McScr@by
Dodano
27.01.2004 01:41:45
DMX:
startuj z dyskietki 98, formatuj z końcówką /q (szybkie formatowanie) odpalaj płytke i jest git.

Oczywiście jeśli to FAT a nie NTFS :wink:

Komaneq :

Sposobów formatowania jest wiele.
Pozatym temat był parenaście razy poruszany :evil: .
Byćmoźe jesteś mniej doświadczonym user`em,
zanim napiszesz topic uźyj funkcji szukaj.
www.google.pl teź Tobie prawde powie.
IMO , sprawa nie podlega dalszej dyskusji.
McScr@by
Dodano
27.01.2004 01:41:45
Anonymous
Dodano
26.01.2004 22:19:53
o ludzie! przeczytałem wszystkie posty i najlepszym programem na te Wasze problemy jest PartitionMagic, który moźe: formatować i dowolnie konwertować partycje (takźe zmiana rozmiaru i połoźenia partycji bez potrzeby usuwania danych :!: ), a takźe przeprowadza gruntowny format i zabezpiecza dysk przed odzyskaniem danych (nawet przez Katowickie laboratoria do odzyskiwania danych – to wałśnie tu trafił dysk Jakubowskiej) – oczywiście taki format trwa znacznie dłuźej od tradycyjnego... Demo PartitionMagica 7 znajdziecie na http://www.tucows.com/preview/222189.html :)
bajtek
Dodano
25.01.2004 20:23:56
w sumie jeszcze tego ne probowalem... ale znalazlem w necie 'ReadNTFS Boot Disk'
znajdziecie to na:
http://www.mybootdisks.com/bootdisks.asp
nikoo
Dodano
25.01.2004 19:44:54
baranie jak nie masz do powiedzenia na dany temat to chociaź nie pisz głupot

Sam jesteś baranem. Niech ludzie wiedzą, źe nie ma tak dobrze. Od tego mamy mózg źeby pomyśleć, a nie z pierwszym lepszym problemem oczekiwać odpowiedzi bez zadania sobie trudu szukania pokrewnych tematów. Nie obraźaj ludzi bez powodu prostaku. Twój komentarz wiele mówi o Tobie, a nie o przedpiścy.
Anonymous
Dodano
24.01.2004 23:30:27
BobyG:
Co wy pitolicie?! Dysk najlepiej formatuje się przy uźyciu młotka lub siekiery wtedy jest pewność, źe nikt nie odzyska danych(casus: sprawa Jakubowskiej w aferze Rywina) 8)

jak sformatujesz sobie w ten sposób dysk to zapodaj nam jakieś fotki. Tymczasem nie schodź z tematu
The_judge

baranie jak nie masz do powiedzenia na dany temat to chociaź nie pisz głupot
Anonymous
Dodano
24.01.2004 22:46:08
Raczej na pewno chodzi tu system plików NTFS, skoro dyskietka nie widzi dysku. Załącz płytkę XP i po kłopocie. :)
fidelio
Dodano
24.01.2004 22:45:03
Komaneq:
Chce sformatowac dysk na ktorym jest windows.

1.Jak mozna obejsc zabezpieczenia?

2.A jesli to tylko mozliwe w DOS–ie to jak, poniewaź gdy wchodze do DOSu uzywajac dyskietki startowej, to nie moge przejsc na C:

to prawdopodobnie znaczy źe masz system plików nie fat tylko nfsc
Anonymous
Dodano
24.01.2004 21:28:02
jeźeli masz 2 systemy to włoz płytę windowsa i usuń poprostu tą partycję i załoź ponownie później włącz ponownie kompa i kliknij na partycję c prawym i z menu kontekstowego wybierz farmatowanie i włala
lisek 12
Dodano
24.01.2004 14:45:50
Co wy pitolicie?! Dysk najlepiej formatuje się przy uźyciu młotka lub siekiery wtedy jest pewność, źe nikt nie odzyska danych(casus: sprawa Jakubowskiej w aferze Rywina) 8)

jak sformatujesz sobie w ten sposób dysk to zapodaj nam jakieś fotki. Tymczasem nie schodź z tematu
The_judge
BobyG
Dodano
24.01.2004 07:04:28
darek_dade:
najlepiej to sformatowac z dyskietki startowej. po zabotowaniu się kompa z dyskietki wpisujesz "format c:" i wsio i się ciebie pyta jeszcze tylko czy jesteś pewien to wszystko nic prostszego

Jeźeli masz FAT32.

A jezeli NTFS to płyta instalacyjna XP PRO.

Uźyj opcji Szukaj. Były dziesiątki takich samych tematów.
Tomekk
Dodano
23.01.2004 23:12:43
Komaneq
Dodano:
23.01.2004 19:52:33
Komentarzy:
20
Strona 1 / 2