format C:

Witam. Zrobilem dysk startowy w winXP. Wkladam przy wlaczaniu, wszystko elegancko sie laduje i widze tryb konsoli, wpisuje format C: i wyskakuje bad command or file name...
Nie wiem jak inaczej sformatowac dysk C. Z dyskietka startowa w windowsie 98 nie mialem takich problemow....a w XP...nie da rady :(

Odpowiedzi: 8

Rebe:
... czyź by lenistwo było zaraźliwe ? :shock: :mrgreen:
Chyba jednak zarazliwe. Jakis wirus czy co ? No i atakuje mi srodkowy palec – dretwieje jakos i caly czas wyprostowany. Az pisac nie mozna :P :P .
EL NINO
Dodano
27.07.2004 16:21:15
EL NINO:

P.S. Kto Ci powiedzial ze z dyskietki utworzonej w XP sformatujesz cokolwiek ? Sprawdzales na dyskietce czy jest FORMAT.COM ?

A po co ?
Swoją drogą, EL NINO, widze, źej uź Ci dojadło i po raz enty nie napisąłeś magicznego, dla usunięcia systemu, polecenia z konsoli – czyź by lenistwo było zaraźliwe ? :shock: :mrgreen:
Rebe
Dodano
27.07.2004 09:23:58
Skoro plyta Ci nie dziala, to ...jak chcesz zainstalowac system ? :shock:

P.S. Kto Ci powiedzial ze z dyskietki utworzonej w XP sformatujesz cokolwiek ? Sprawdzales na dyskietce czy jest FORMAT.COM ?
EL NINO
Dodano
27.07.2004 01:30:50
Wielkie dzienx...nawet nie wiedzialem ze tak daja za darmoche...bo czesto bywam na microsofcie(programuje w C pod win)
miik
Dodano
27.07.2004 00:56:36
miik:
tak, tylko zeby mi tylko mjesszcze dziala plyta. jak wkladam laduje sie i nagle staje i nie moze wczytac jakiegos pliku do instalatora i n atym sie konczy wiec co mam zrobic....

zawsze moźesz skorzystać z pomocy technicznej bila
lub udać sie do gościa który ci sprzedał spieprzoną
płytkę :!:
Xior
Dodano
27.07.2004 00:43:25
miik:
tak, tylko zeby mi tylko mjesszcze dziala plyta. jak wkladam laduje sie i nagle staje i nie moze wczytac jakiegos pliku do instalatora i n atym sie konczy wiec co mam zrobic....

Teź miałem ten problem i to na dwóch płytkach z Win XP. Po prostu były uszkodzone.

Dyskietki startowe dla Win XP moźna ściągnąć z tąd.
Grief
Dodano
27.07.2004 00:25:41
miik
Dodano
27.07.2004 00:10:56
bądz uprzejmy zrobic to: http://www.centrumxp.pl/forum/search.php
napewno znajdziesz odpowiedz na swój problem
Xior
Dodano
26.07.2004 23:40:17
miik
Dodano:
26.07.2004 23:26:13
Komentarzy: