format C:
Witam. Zrobilem dysk startowy w winXP. Wkladam przy wlaczaniu, wszystko elegancko sie laduje i widze tryb konsoli, wpisuje format C: i wyskakuje bad command or file name...
Nie wiem jak inaczej sformatowac dysk C. Z dyskietka startowa w windowsie 98 nie mialem takich problemow....a w XP...nie da rady :(
Nie wiem jak inaczej sformatowac dysk C. Z dyskietka startowa w windowsie 98 nie mialem takich problemow....a w XP...nie da rady :(
Odpowiedzi: 8
Chyba jednak zarazliwe. Jakis wirus czy co ? No i atakuje mi srodkowy palec – dretwieje jakos i caly czas wyprostowany. Az pisac nie mozna :P :P .Rebe:... czyź by lenistwo było zaraźliwe ? :shock: :mrgreen:
EL NINO:
P.S. Kto Ci powiedzial ze z dyskietki utworzonej w XP sformatujesz cokolwiek ? Sprawdzales na dyskietce czy jest FORMAT.COM ?
A po co ?
Swoją drogą, EL NINO, widze, źej uź Ci dojadło i po raz enty nie napisąłeś magicznego, dla usunięcia systemu, polecenia z konsoli – czyź by lenistwo było zaraźliwe ? :shock: :mrgreen:
Skoro plyta Ci nie dziala, to ...jak chcesz zainstalowac system ? :shock:
P.S. Kto Ci powiedzial ze z dyskietki utworzonej w XP sformatujesz cokolwiek ? Sprawdzales na dyskietce czy jest FORMAT.COM ?
Wielkie dzienx...nawet nie wiedzialem ze tak daja za darmoche...bo czesto bywam na microsofcie(programuje w C pod win)
miik:tak, tylko zeby mi tylko mjesszcze dziala plyta. jak wkladam laduje sie i nagle staje i nie moze wczytac jakiegos pliku do instalatora i n atym sie konczy wiec co mam zrobic....
zawsze moźesz skorzystać z pomocy technicznej bila
lub udać sie do gościa który ci sprzedał spieprzoną
płytkę :!:
miik:tak, tylko zeby mi tylko mjesszcze dziala plyta. jak wkladam laduje sie i nagle staje i nie moze wczytac jakiegos pliku do instalatora i n atym sie konczy wiec co mam zrobic....
Teź miałem ten problem i to na dwóch płytkach z Win XP. Po prostu były uszkodzone.
Dyskietki startowe dla Win XP moźna ściągnąć z tąd.
tak, tylko zeby mi tylko mjesszcze dziala plyta. jak wkladam laduje sie i nagle staje i nie moze wczytac jakiegos pliku do instalatora i n atym sie konczy wiec co mam zrobic....
bądz uprzejmy zrobic to: http://www.centrumxp.pl/forum/search.php
napewno znajdziesz odpowiedz na swój problem
napewno znajdziesz odpowiedz na swój problem
Strona 1 / 1