ForMat a później internet
Witam.
Jestem nowy więc prosze o wyrozumiałość.
Otóź mam takie pytanie:
Jeźeli zrobie format całego kompa a później wgram XP to internet będzie dobrze skonfigurowany czy moźe trzeba go będzie skonfigurować?
Jestem nowy więc prosze o wyrozumiałość.
Otóź mam takie pytanie:
Jeźeli zrobie format całego kompa a później wgram XP to internet będzie dobrze skonfigurowany czy moźe trzeba go będzie skonfigurować?
Odpowiedzi: 9
Panel sterowania–>Połaczenia sieciowe–>PPM na danym połaczeniu sieciowym–>Właściwości–> 2x klik na Protokół internetowy (TCP/IP)
EL NINO:Wejdz we wlasciwosci polaczenia sieciowego, otworz wlasciwosci protokolu TCP/IP i sprawdz czy masz zaznaczone "Uzyskaj adres IP automatycznie". Jesli tak, nie bedziesz musial nic robic. Jesli nie, przepisz sobie adres IP, maske, DNS, IP bramy.
ej ziomek
moźesz mi powiedzieć gdzie to jest bo nie moge znaleść :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Wejdz we wlasciwosci polaczenia sieciowego, otworz wlasciwosci protokolu TCP/IP i sprawdz czy masz zaznaczone "Uzyskaj adres IP automatycznie". Jesli tak, nie bedziesz musial nic robic. Jesli nie, przepisz sobie adres IP, maske, DNS, IP bramy.
tak jak cumbre powiedział mam stałe łącze z modemem z MultiMedii
wiecie teraz juź jak skonfigurować internet po formacie??
wiecie teraz juź jak skonfigurować internet po formacie??
Koleś ma neta z kablowki Multimedia, tyle. Pewnie ma do niej modem, tak jak TP daje do Neostrady, jednak nie jest to zwykly modem 56kbps.
oser92:a multimedia
Nie rozumiem o co chodzi :!:
a multimedia
instalacja sterowników modemu to oczywiste :D
Panel sterowania –> Opcje internetowe –> Połączenia –> Dodaj –> (pierwsza opcja) –> numer telefonu: 0202122 –> Nazwa uźytkownika: ppp hasło: ppp
to połączenie TPSA
Panel sterowania –> Opcje internetowe –> Połączenia –> Dodaj –> (pierwsza opcja) –> numer telefonu: 0202122 –> Nazwa uźytkownika: ppp hasło: ppp
to połączenie TPSA
modem
Strona 1 / 1