Format a mikrofon
Witam
Zrobilem format dysku I po zainstalowaniu windowsa i wszystkich sterownikow przestał działać mikrofon Przejrzałem forum i zrobiłem tak jak co niektórzy radzą i nie dało to pozytywnego skutku (mikrofon dalej nie działa)
System operacyjny Microsoft Windows XP Professional
Dodatek service pack systemu operacyjnego Dodatek Service Pack 2
Nazwa płyty głównej ASRock P4V88 (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, LAN)
Karta dźwiękowa VIA AC'97 Enhanced Audio Controller (zintegrowana)
Co jest przyczyną? Jak to rozwiązać?
Proszę o pomoc
Wiem ze juź pisałem na ten temat ale usterka powróciła
Zrobilem format dysku I po zainstalowaniu windowsa i wszystkich sterownikow przestał działać mikrofon Przejrzałem forum i zrobiłem tak jak co niektórzy radzą i nie dało to pozytywnego skutku (mikrofon dalej nie działa)
System operacyjny Microsoft Windows XP Professional
Dodatek service pack systemu operacyjnego Dodatek Service Pack 2
Nazwa płyty głównej ASRock P4V88 (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, LAN)
Karta dźwiękowa VIA AC'97 Enhanced Audio Controller (zintegrowana)
Co jest przyczyną? Jak to rozwiązać?
Proszę o pomoc
Wiem ze juź pisałem na ten temat ale usterka powróciła
Odpowiedzi: 15
I nie ma nikogo kto by pomógł mi rozwiązać ten problem?
Tak Jest sprawny
Moźe jeszcze cos takiego po zainstalowaniu sterowników do karty pojawiło sie cos takiego
" target="_blank" title="">
Moze to cos pomoźe?
Moźe jeszcze cos takiego po zainstalowaniu sterowników do karty pojawiło sie cos takiego
Moze to cos pomoźe?
Mikrofon napewno jest sprawny? Sprawdzałeś go na innym komputerze/urządzeniu audio?
Dziękuje serdecznie za rady i poświecenie czasu Ale przykro mi źadna z rada nie pomogła :cry: Chyba nie obejdzie sie na pobycie w serwisie
http://img235.imageshack.us/img235/8831/19cn1.jpg
Na tym skrinie sprobuj odznaczyc 'zwiekszenie glosnosci mikrofonu' . U mnie kiedys to zadzialalo :)
Na tym skrinie sprobuj odznaczyc 'zwiekszenie glosnosci mikrofonu' . U mnie kiedys to zadzialalo :)
Mikrofon jest w tym samym wejściu co przed formatem Nic nie zmieniałem
Przepraszam ze kolegów tak mecze ale zaleźy mi źeby działał
Moźe wróćmy do kreatora dzwieku, znajdziesz go:
Panel Sterowania/Dzwięki i urządzenia audio/Głos/Testowanie sprzętu
Panel Sterowania/Dzwięki i urządzenia audio/Głos/Testowanie sprzętu
jeśli chodzi o te dwa suwaki to one nie działają
Jak wycisz odznaczyles to teraz przyjzyj sie zakladce zaawansowane sterowniki dla mikrofon i daj suwaki na glosno
Zrobiłem tak nie pomogło :cry:
A moźe jakieś dodatkowe sterowniki do karty? Tylko problem w tym ze ja niekumaty w tym aź tak Poradźcie
A moźe jakieś dodatkowe sterowniki do karty? Tylko problem w tym ze ja niekumaty w tym aź tak Poradźcie
Przy "Mikrofon" masz zaznaczony ptaszkiem "wycisz", odptasz to.
Witam
tak tam mam wszystko ustawione ok (podglądałem forum i znalazłem parę podpowiedzi na temat mikrofonu W ustawieniach zrobiłem tak jak koledzy proponowali i dalej nic)
tak tam mam wszystko ustawione ok (podglądałem forum i znalazłem parę podpowiedzi na temat mikrofonu W ustawieniach zrobiłem tak jak koledzy proponowali i dalej nic)
w panelu sterowania :arrow: dzwieki i urzadzenia audio :arrow: audio :arrow: glosnosc jest ustawiona?
Witam
Dziękuje za szybka odpowiedz
Przykro mi ale nie Nie wiem gdzie to moźna znaleźć na kompie Czy mogę prosić o podpowiedz gdzie tego szukać?
Dziękuje za szybka odpowiedz
Przykro mi ale nie Nie wiem gdzie to moźna znaleźć na kompie Czy mogę prosić o podpowiedz gdzie tego szukać?
czy przeszedłeś przez kreator dzwieku :?:
Strona 1 / 1