Folwark Zwierzęcy

Dziwne, zaiste dziwne obyczaje panują na tym forum.
Wieśniaki, buraki i tym podobne epitety są absolutnie dopuszczalne – oczywiście pod warunkiem, źe user "a" ich uźywa. w wypadku gdy pod jego adresem pojawią się śłowa krytyki to jest to OT, niezgodne z tematem itp.
Absolutnie uzasdnione wydaje się stwierdzenie, iź prawdą jest, ciąg dalszy cytatu uźytego swego czasu przeze mnie w tytule "....., ale niektóre są rowniejsze".
Póki takie praktyki beda tu obecne będę reagował. Nie pozwolę bowiem na to by jakiś user nie znający sprawy definitywnie rozstrzygał co jest moją, a co nią nie jest.
Chamskie ataki personalne i brak podstawowych norm w zachowaniach – nic tylko gratulować.
Poziom wiedzy ogólnej i infantylizm – do szkoły by trzeba – nawet nie wócić, ale normalnie , pójść i uzupełnić wiedzę.
I na koniec moje teksty moźna oczywiście wykasowywać, topiki zamykać tylko, źe ja mam na tyle duźy zasób słów, źe powoływanie sie przy tym na regulamin będzie ............ zabawne.
Zawsze jeszczem oźna mnie banem obdzielić za "psucie atmosfery" , bo przeciez to przez mnie inwektywy latają po forum.
Tyle, źe ta metoda to nie leczenie przyczyn, a skutków i weźcie sobie to do serca.

Odpowiedzi: 4

Rebe:

Wieśniaki, buraki i tym podobne epitety są absolutnie dopuszczalne

nie są dopuszczalne jeśli są obraźliwe. Pewnie mówisz o tym topicu "Zapytowuję o radio". Wyaliłem z niego zbędne rzeczy. Jednakźe nie wiem po co piszesz ten post, skoro mogłeś się z tym zgłosić np do mnie lub do innego moderatora :? Codziennie na forum powstaje wiele nowych wiadomości i nie zawsze jeseśmy w stanie wszystkie dokładnie sprawdzić, dlatego liczymy takźe na Waszą pomoc.

Rebe:
Absolutnie uzasdnione wydaje się stwierdzenie, iź prawdą jest, ciąg dalszy cytatu uźytego swego czasu przeze mnie w tytule "....., ale niektóre są rowniejsze".

niektóre są równiejsze bo mogą zamknąć ten topic :).
Obowiązki i prawa wynikające z regulaminu forum + te niewymienione w regulaminie ale powszechnie istniejące,takie jak godność itp – resztę przeczytaj sobie w konstytucji – kaźdy ma zagwarantawoane i pod tym względem nie ma równych i równiejszcyh

Rebe:
Póki takie praktyki beda tu obecne będę reagował.

i chwała Ci za to, tylko pisanie kolejnych topiców do niczego nie prowadzi –> napisz PM a szybsza będzie reakcja (o ile będzie konieczna)

Rebe:
I na koniec moje teksty moźna oczywiście wykasowywać, topiki zamykać tylko, źe ja mam na tyle duźy zasób słów, źe powoływanie sie przy tym na regulamin będzie ............ zabawne.

nikt się nie będzie powoływać na źaden regulamin by zamknąć ten topic –> wystarczy źe się powołam na ten topic (a dokładnie na mój ostatni post)

http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=12239

Rebe:
i weźcie sobie to do serca.

święte słowa – weź to sobie Rebe do serca, bo się pogniewamy. Myślę źe wszystko jasno wyjaśniłem (chociaź gdy pisałem odpowiedź w tym topicu http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=12239 to teź tak myślałem ;) )
The_judge
Dodano
05.02.2004 10:36:13
Zgadza się, adamno – przecieź nie jestem ślepy i widzę co wyprawiają niektórzy uźytkownicy.

Co się tyczy jeszcze uźytkownika Rebe, to nie napisałem, źe "same dziwne rzeczy"Rebe pomaga – cieszymy się z tego – jednak za duźo stara się namącić – sam kiedyś taki byłem 8) Teraz staram się zmienić.

Przykłady :?: Jak masz wątpliwości co do niektórych userów to są od tego admini i modki – NAUCZCIE SIĘ TEGO :!: Piszesz do moderatora (admina) PW i objaśniasz mu sprawę. Ten konsultuje się z resztą i podejmują decyzję – zazwyczaj nieodwołalną.
Pawek
Dodano
05.02.2004 10:33:51
Pawek napisał do Rebe:
odkąd tu jesteś to na forum zaczęły "dziać się dziwne rzeczy" :P

i tu sie musze z Toba nie zgodzic.
Rebe wnosi na forum wiele profesjonalizmu i nie mozna tego odbierac jako "dziwne rzeczy", Jest takim samym uzytkownikeim jak kazdy i trudno Mu sie dziwic, ze "buntuje" się na mało kompetentne czasami porady.
A co do kultury wielu wypowiedzi – podpisuje się pod tym co Rebe zauwazyl, trudno zaprzeczyc, źe wielu wypowiedziom towarzyszy jej brak.
Pozostaje jeszcze niewypowiedziana chyba głośno kwestia "sprawiedliwosci" Moderatorow, gdyź czuje, ze to o to chodzi. Tutaj – no cóz mozna by było stwierdzic "sprawiedliwie nie znaczy równo" lecz ...... nie będę tego komentować.
Powstrzymam sie i nie będę przytaczał źadnych przykładów, nie chcę podgrzewać atmosfery, lecz pozostaje mi jedynie apelować o dwie rzeczy – profesjonalizm i kulturę u wszystkich. I to wystarczy.
adamno
Dodano
05.02.2004 10:27:33
Rebe, czy masz jakieś problemy :?: Jak tak to zgłoś je moderatorom – ostatecznie administratorom...

I faktycznie nie psuj atmosfery. Bo odkąd tu jesteś to na forum zaczęły "dziać się dziwne rzeczy" :P
Pawek
Dodano
05.02.2004 10:13:22
Rebe
Dodano:
05.02.2004 08:09:34
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1