Foldery i nowe okno
Wszystkie foldery otwierają mi się w nowym oknie mimo, ze mam zaznaczoną opcję "Otwórz foldery w tym samym oknie" :!: Jak się to zmienić?
Odpowiedzi: 10
Mozesz w zarzadzanie komputerem/uzytkownicy i grupy lokalne/uzytkownicy wylaczyc swoje konto a wlaczyc kontow wbudowane admina (powinno byc juz wlaczone!) nastepnie wyloguj sie i w oknie logowania pojawi sie konto admina klikasz wpisujesz haslo ( o ile zakladales) wchodzisz do wskazanego folderu kopiujesz to co napisalem spowrotem wlaczasz swoje konto , wyloguj sie znowu teraz juz wejdziesz na swoje konto odnajdz plik ktory skopiowales i wklej go na swoim koncie.
Konto administratora to właśnie moje konto.
Krepa:Mam tylko jedno konto, czyli moje. :( I co teraz?
To jest konto ktore utworzyles przy instalacji OS oprocz tego Win ma wbudowane konto administratora z ktorego wlasnie masz skopiowac ten plik.
Mam tylko jedno konto, czyli moje. :( I co teraz?
Skopiuj plik IconCache.db z innego konta niz twoje np.: C:Documents and SettingsAdministratorUstawienia lokalneDane aplikacji do tego samego folderu na twoim koncie uzytkownika.
No właśnie się bawiłem zmianami ikon, ale robiłem tylko to co polecił mi jeden z forumowiczów.
Mialem ten sam problem... nie bawiles sie czasem przy ikonkach w Opcjach folderów?
Probowalem wszystkiego... (na formu mi nikt nie pomogl :evil: ) i tylko reinstalacja pomogla...
Probowalem wszystkiego... (na formu mi nikt nie pomogl :evil: ) i tylko reinstalacja pomogla...
Nadal to samo... :(
A sprobuj zaznaczyc otworz kazdy folder w osobnym oknie kliknij zastosuj a potem wroc spowrotem do otwierania w osobnym oknie
Update
A nie bawiłes sie jakimis Tweakerami :?: :idea: :!:
Update
A nie bawiłes sie jakimis Tweakerami :?: :idea: :!:
Nie mam zaptaszkowane, a mimo to nadal się otwiera w osobnym oknie :(
Strona 1 / 1