Folder z aktualizacjami
Witam.
Chcialbym wiedziec ktory to folder w ktorym przechowywane sa :
Poniewaz musze wywalic z tamtad jedna, ktorej nie chce, a komp podczaz zamykania systemu za kazdym razem pyta sie mnie czy instalowac – musze to wy......... :–)
Chcialbym wiedziec ktory to folder w ktorym przechowywane sa :
"aktualizacje sa gotowe dla tego komputera, kliknij tutaj aby zainstalowac te aktualizacje"
Poniewaz musze wywalic z tamtad jedna, ktorej nie chce, a komp podczaz zamykania systemu za kazdym razem pyta sie mnie czy instalowac – musze to wy......... :–)
Odpowiedzi: 16
A co mnie to obchodzi, źe dupowaci złodzieje są jeszcze leniwi i nie chce im się do archiwum zaglądać ?
legalnych uzytkownikow systemu Windows bylo by znacznie wiecej gdyby nie byl on taki drogi, moim i nie tylko zdaniem jest o wiele za drogi ! coz jesli Gates jest zachlannym czlekiem...
Po przeczytaniu Twojego posta poczułem sie gorszy. Was jest więcej. Legalni uzytkownicy systemu powoli zanikaja jak dinozaury.
To jest cyniczne co napisałeś. Poczytaj linki, które
podałem w moim poscie.
Świat schodzi na psy :cry:
8) Pozdro.
mariuszfojcik:... tego nie powiedzialem ! mysle nawet ze jestes pod tym wzgledem lepszy ! ( znaj chamskie serce )
...tylko nie moge miec systemu drozszego od samego kompa ...
To jest cyniczne co napisałeś. Poczytaj linki, które
podałem w moim poscie.
Świat schodzi na psy :cry:
8) Pozdro.
I dlatego jestem "gorszy" od Ciebie.
... tego nie powiedzialem ! mysle nawet ze jestes pod tym wzgledem lepszy ! ( znaj chamskie serce )
...tylko nie moge miec systemu drozszego od samego kompa ... :lol: :wink:
mariuszfojcik:...ktos tu pochodzi z innej planety,
Tak pochodzę z innej planety.
mariuszfojcik:chyba z 80% polakow ma nielegalnego Windowsa
Tego nie wiem, nie zajmuje sie statystykami.
mariuszfojcik:...przynajmniej ja nieznam nikogo z moich znajomych ktory bylby na tyle naiwny zeby placic tyle kasy za taki syf ... przyjacielu ! :D
A ja mam znajomych (razem ze mną) co płacili tyle kasy za ten "syf".
I dlatego jestem "gorszy" od Ciebie. :wink:
8) Pozdro.
A takźe w zaawansowanych opcjach aktualizacji zaznaczyć by więcej jej nie pobierał
...nie widze u siebie "zaawansowanych opcji " w aktualizacjach... (XP prof.)
P.S.
to ze slepy jestem to wiem :?
moohomor napisal:
...ktos tu pochodzi z innej planety, chyba z 80% polakow ma nielegalnego Windowsa...przynajmniej ja nieznam nikogo z moich znajomych ktory bylby na tyle naiwny zeby placic tyle kasy za taki syf ... przyjacielu ! :D
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
...nie instalowalem tego jeszcze i nie mam zamiaru :–)
...juz wyjasniam:
chce oczekujaca na zainstalowanie poprawke (KB905474) wywalic z kompa, poniewaz podczas zamykania systemu pyta sie mnie czy to instalowac, za kazdym razem gdy owy system zamykam, i musze klikac na link: " wylacz komputer bez instalowania aktualizacji" ...
Pozdrowiony moohomor na wieki wiekow Amen :twisted:
Ale nie denerwuj się na mnie przyjacielu. To nie moja wina, źe nie uźywasz oryginalnego oprogramowania.
...ktos tu pochodzi z innej planety, chyba z 80% polakow ma nielegalnego Windowsa...przynajmniej ja nieznam nikogo z moich znajomych ktory bylby na tyle naiwny zeby placic tyle kasy za taki syf ... przyjacielu ! :D
Poprawki aktualizajce są przechowywane tam tylko i wyłacznie przed instalacją, zaraz po pobraniu.
Po instalacji są kasowane
...nie instalowalem tego jeszcze i nie mam zamiaru :–)
No wiadomo o co chodzi...
Mozna tez to usunąc w Dodaj/Usuń i zupełnie nie precyzujesz swoich wypowiedzi...
...juz wyjasniam:
chce oczekujaca na zainstalowanie poprawke (KB905474) wywalic z kompa, poniewaz podczas zamykania systemu pyta sie mnie czy to instalowac, za kazdym razem gdy owy system zamykam, i musze klikac na link: " wylacz komputer bez instalowania aktualizacji" ...
Pozdrowiony moohomor na wieki wiekow Amen :twisted:
A takźe w zaawansowanych opcjach aktualizacji zaznaczyć by więcej jej nie pobierał :P
Dla obu Panów mariuszfojcik i Zenek Rolnik lekturka do poczyania:
:arrow: jedna
:arrow: i druga
8) Pozdro.
8) Pozdro.
Dla obu Panów mariuszfojcik i Zenek Rolnik lekturka do poczyania:
8) Pozdro.
8) Pozdro.
No wiadomo o co chodzi...
Mozna tez to usunąc w Dodaj/Usuń i zupełnie nie precyzujesz swoich wypowiedzi...
mariuszfojcik:niestety "WindowsUpdate" u mnie jest pusty :–(
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––Masz problem z popraweczką? Smutne. Topic nie w tym dziale.
... tak k.... mam problem z popraweczka :wink:
Ale nie denerwuj się na mnie przyjacielu. To nie moja wina, źe nie uźywasz oryginalnego oprogramowania.
:wink: Pozdro.
Poprawki aktualizajce są przechowywane tam tylko i wyłacznie przed instalacją, zaraz po pobraniu.
niestety "WindowsUpdate" u mnie jest pusty :–(
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Masz problem z popraweczką? Smutne. Topic nie w tym dziale.
WU zbierają się w folderze WUtemp czesto na innej partycji niź system.
np.
C:\Program Files\WindowsUpdate\wuaudnld.tmp\cabs
np.
C:\Program Files\WindowsUpdate\wuaudnld.tmp\cabs
Masz problem z popraweczką? Smutne. Topic nie w tym dziale.
8) Pozdro.
8) Pozdro.
Strona 1 / 1