folder na hasło – coś nowego

Siemka! Mam taki problem: Chcę zrobic folder na hasło, ale nie wiem jakiego programu uźyć
1)Folder Guard – Moim zdaniem najlepszy, ale nie działa mi serial tzn. działa ale po chwili wyskakuje okienko z licyncją i program traci wszystkie swoje funkcje ( a cracki nie działają )
2)Hide Folder XP 2 –tesh dobry program ale cracki i seriale nie działają, próbowałem takźe inne wersje
3)Lock Folder 5.0 – za prosty , gdy wpisze hasło pierwszy raz jest ono juź odblokowane i musze znowu zakładać (chodzi mi oto aby hasło było za kaźdym razem wpisywane na nowo)
4)Folder Lock 5.1.2 – nie działa serial
I co amm robić ? Znacie jakieś inne programy gdzie działają cracki albo seriale
PS:Próbowałem duźo seriali

Odpowiedzi: 6

ludzie!!!! :roll: mam taki program jest skuteczny zaraz go prześle
kkaarrooll
Dodano
12.02.2005 11:53:10
rah_im:
Szuja27:
Masz w podpisie "Jeśli kopiuje to tylko w punktach ksero, gdy ktoś powiela kogoś uwaźam go za zero..." a powielasz wielu ...

np. kogo ?

Wystarczy wpisac w szukaczce slowo "crack" i znajdziesz ich tam mnostwo.

Ale ta dyskusja naprawde do niczego nie prowadzi. Wiec bez urazy ale EOT.
Szuja27
Dodano
02.02.2005 13:10:33
Szuja27:
Masz w podpisie "Jeśli kopiuje to tylko w punktach ksero, gdy ktoś powiela kogoś uwaźam go za zero..." a powielasz wielu ...

np. kogo ?
swi_r
Dodano
02.02.2005 12:56:04
rah_im:
... a Ty Szuja27 lepiej juź nic nie próbuj bo tobie to nic juź nie pomoźe..

rah_im to nic osobistego, wkurza mnie tylko zlodziejstwo. Masz w podpisie "Jeśli kopiuje to tylko w punktach ksero, gdy ktoś powiela kogoś uwaźam go za zero..." a powielasz wielu ...
Kup legalke a jak nie (z roznych przyczyn) – uzywaj freeware.

EOT
Szuja27
Dodano
02.02.2005 12:47:12
Wielkie dzięki Lucy :) Co do szuji to spróbowałem "Klanu" a Ty Szuja27 lepiej juź nic nie próbuj bo tobie to nic juź nie pomoźe..
swi_r
Dodano
02.02.2005 10:17:50
moja rada, zapomnij o shaware , chyba ,źe masz kase i karte np. vise lub master card ;) , zainstaluj sobie freeware , ten program jest darmowy i ma świetne oceny , zresztą zobacz http://www.webattack.com/get/accessman.html , inne masz tu : http://www.webattack.com/freeware/security/fwencrypt.html
lucy
Dodano
02.02.2005 01:46:50
swi_r
Dodano:
02.02.2005 01:06:30
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1