FM2005
:?: :?: :?: Wie ktos jak sie instaluje latki do FM2005???? Jezeli ktos wie bardzo bym prosil o szczegolowy opis instalacji!!!! [/b]aha i jak zrobic zeby byly pokazane zdjecia i herby klubow????
Odpowiedzi: 6
ale ja nie instalowalem tego . dostalem gre juz zainstalowana na cd wystarczylo tylko pliki skopiowac na dysk (w moim wypadku byl to dyks D) i juz dzialalo nie musialem nieczego instalowac?? :?: :?: :?: :?:
Podaj lokalizacje folderu do którego zainstalowałeś gre. Prawdopodobnie zainstalowałeś gdzieś indziej niź instalator chciał i przez to pojawia się informacja.eddi18:no mam patch 5.0.2. jak ja instaluje to wyskakuje tak ramka i pisze "unable to read current FM2005 installation folder"
no mam patch 5.0.2. jak ja instaluje to wyskakuje tak ramka i pisze "unable to read current FM2005 installation folder" a po drugie jak chcialem zrobic zeby byly twarze to nie mialem tego folderu players:( czemu??
Po pierwsze: jaką łatkę? Jeśli patcha 5.0.2 to kliknij 2 razy ;)
Po drugie: herby i zdjęcia musisz ściągnąć z inernetu, jest co najmniej kilka polskich stron o FM, szukaj facepacków i logopacków, są spakowane, w archiwach jest plik readme ze wskazaną ścieźką, gdzie masz pokopiować pliki. Działa w wersji 5.072, bo ja teź takową posiadam i wszystko chodzi tip top.
Powodzenia
Po drugie: herby i zdjęcia musisz ściągnąć z inernetu, jest co najmniej kilka polskich stron o FM, szukaj facepacków i logopacków, są spakowane, w archiwach jest plik readme ze wskazaną ścieźką, gdzie masz pokopiować pliki. Działa w wersji 5.072, bo ja teź takową posiadam i wszystko chodzi tip top.
Powodzenia
ale to nie dziala ja mam wresje 5. 0 72 czy to dziala tez????
1. Klika sie i instaluje.
2. Czyta sie readme.
2. Czyta sie readme.
Strona 1 / 1