FM 801 i blad pod XP

Witam. Mam problem a mianowicie jestem po instalacji nowego OS XP profesional.Wczesniej instalowałem te same sterowniki do tej karty FM 801 pod XP i działaly teraz wyskakuje error " BŁAD DIRECT SOUND DRIVER.PLEACE INSTAL PROPER DRIVERS OR SELECT IN CONFIGURATION. ERROR CODE 88780078.

Odpowiedzi: 3

A wiec zrobilem to tak na przyszlosc jak by sie ktos spotkal z tym problemem . Odinstalowalem na zero sterowniki do tej karty w trybie awaryjnym i w trybie awaryjnym je ponownie zainstalowalem i wszystko dziala:)
Anonymous
Dodano
28.04.2004 02:37:11
p481o:
sciagnij nowe stery
zadziala gwarantuje
ale moze sie tak zdarzyc ze bedziesz musial jeszcze raz przeinstalowac
niestety czasami tak bywa

i jeszcze cos prawdopodobnie bedziesz mial problemy w grach to raczej czasami nieuniknione na tej karcie

No wlasnie stery sciagalem coroz to nowsze i zaden nie poszedl tzn na kazdym z nich byl ten sam error, dziwi mnie to ze wczesniej jak przed instalacja karta dzialala na driverach pod xp tak teraz za kazdym razem mam ten error a karta jest sprawna na 98 chodzi na 2000 tez drivery z 2000 byly instalowane i nic
Anonymous
Dodano
28.04.2004 01:00:07
sciagnij nowe stery
zadziala gwarantuje
ale moze sie tak zdarzyc ze bedziesz musial jeszcze raz przeinstalowac
niestety czasami tak bywa

i jeszcze cos prawdopodobnie bedziesz mial problemy w grach to raczej czasami nieuniknione na tej karcie
p481o
Dodano
28.04.2004 00:44:15
Anonymous
Dodano:
28.04.2004 00:07:14
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1