Flashget
Witam, mam taki malutki problemik z flashgetem (wersja 1.65) a wiec dotyczy on tego ze mam problem ze sciaganiem plikow z serverow http://s6.yousendit.com/d.aspx –> tego typu, a wyglada to tak ze ciagne powiedzmy jakas mp3 i np jak wlacze strone www to zwolni transfer albo wogole zgubi, wtedy po chwili są ???? i przekresli sie na czerwono i juz niemoge sciagac, musze od poczatku :/
dzieje sie to przewaznie jak przez cos zwolni transfer ! we wczesniejszych wersjach to sie nie dzialo !
P.s. jak zrobic zeby tylo jeden plik na raz ciagnelo ?
Prosze was o pomoc, wiem ze sie znacie na tym !
dzieje sie to przewaznie jak przez cos zwolni transfer ! we wczesniejszych wersjach to sie nie dzialo !
Odpowiedzi: 5
A jest lepszy od Flash Geta? Bo według mnie nie. A sprawdzalem prawie wszsytkie progsy tego typu. Najbardziej optymazluje sciaganie wlasnie Flash get. :)
picer:we wczesniejszych wersjach to sie nie dzialo !
Moźe wystąpiły jakieś zmiany na serwerze spróbuj ponownie starszą wersją albo innym progsem.Żeby ciągnąć jeden plik wystarczy zastopowaćwstrzymać resztę,fg po ściągnięciu jednego automatycznie zabierze się za kolejne.
Ale dzialasz na flashgecie ?
picer:A moze ktos, ma lepszy program do przyspieszania ? i mi go poleci bardziej niz flashget ? albo moze ktos chociaz wie jak zrobic by ciagnelo jedno tylko naraz ?
proponuje GetRight'a ja działam na 5.2 i bez problemu wszystko idzie
A moze ktos, ma lepszy program do przyspieszania ? i mi go poleci bardziej niz flashget ? albo moze ktos chociaz wie jak zrobic by ciagnelo jedno tylko naraz ?
Strona 1 / 1