FlashGet 1.40|Konfiguracja
Jak skonfigurowac flashget`a aby zintegrowal sie z IE ?? niewiem gdzie to znalezc !! wydawalo mi sie ze program sam sie zintegruje albo zapyta mnie oto przy pierwszym uruchomieniu, ale niestety. Mialem wczesniej DAP 5.3.96 moze to ma cos wspolnego ?? HELP
UPDATE:
Sam juz niewiem !! jedni radza to inni to.. zaglosujcie
UPDATE:
Sam juz niewiem !! jedni radza to inni to.. zaglosujcie
Odpowiedzi: 12
zostaje przy flashget :D tylko pomozcie mi z ta integracja !! p.s thx za glosy i podpowiedzi
Pawek:Swój głos oddsałem na DAPa. Jest to bardzo fajny program, z tym źe musze sobie załatwić inną wersję bo ta ma spyware'y.
Ja teź uźywam DAPa, z tym źe spyware w nim nie znalazłem.
Głos poszedł.
Pawek, a jakiej wersji uźywasz?
Czy była juz taka akieta, czy nie to nie wiem, ja w kaźdym razie sobie nie przypominam.
Swój głos oddsałem na DAPa. Jest to bardzo fajny program, z tym źe musze sobie załatwić inną wersję bo ta ma spyware'y.
Swój głos oddsałem na DAPa. Jest to bardzo fajny program, z tym źe musze sobie załatwić inną wersję bo ta ma spyware'y.
Nie wiem ja tego nie robiłem
Więc poco powstała kolejna ??
Wiem o tym :lol:
Taka ankieta juź kiedyś była.
Kiedys uzywalem DAP–a ale po formacie nie chcialo mi sie go instalowac.Tera uzywal internet download manager.Calkiem fajny programik. :D :D
Kiedys uzywalem DAP–a ale po formacie nie chcialo mi sie go instalowac.Tera uzywal internet download manager.Calkiem fajny programik. :D :D
Ja polecam Go!Zilla
ja mimo wszystko oddaje głos na internet download manager.
Dobry pomysł z tą ankietą gieras.
Dobry pomysł z tą ankietą gieras.
ja zaznaczyłem flash geta ale nie wiem czy download accelerator plus jest taki dobry, kiedys go mialem i chcialem sciaganac jakis maly plik około 20 mega program na poczatku tylko sie łączył a poźniej prędkość ściaganie była 1,5 mbs 8) 8) 8)