FlashGet 1.40|Konfiguracja
Jak skonfigurowac flashget`a aby zintegrowal sie z IE ?? niewiem gdzie to znalezc !! wydawalo mi sie ze program sam sie zintegruje albo zapyta mnie oto przy pierwszym uruchomieniu, ale niestety. Mialem wczesniej DAP 5.3.96 moze to ma cos wspolnego ?? HELP
UPDATE:
Sam juz niewiem !! jedni radza to inni to.. zaglosujcie
UPDATE:
Sam juz niewiem !! jedni radza to inni to.. zaglosujcie
Odpowiedzi: 20
Oddałem swój głos na FlashGet'a co do integracji z przeglądarką ....
Ja FlashGeta nie mam zintegrowanego z IE ale zawsze po uruchomieniu w/w gdy mam go przy zegarze prawym klawiszem mychy mogę wybrać integrację lub nie.
Poza tym w opcjach mozna zaznaczyć podobnie jak w Operze jak ma się przedstawiać – np jako IE5.5 i nie powinno być problemu z uruchomieniem "ściągacza" po kliknięciu na link
Mam skompilowany plik pomocy dla FlashGeth'a , ale nie widzę tu moźliwości dodawania załączników, a szkoda.
Ja FlashGeta nie mam zintegrowanego z IE ale zawsze po uruchomieniu w/w gdy mam go przy zegarze prawym klawiszem mychy mogę wybrać integrację lub nie.
Poza tym w opcjach mozna zaznaczyć podobnie jak w Operze jak ma się przedstawiać – np jako IE5.5 i nie powinno być problemu z uruchomieniem "ściągacza" po kliknięciu na link
Mam skompilowany plik pomocy dla FlashGeth'a , ale nie widzę tu moźliwości dodawania załączników, a szkoda.
PgX:gieras:jak niewiesz to niemow ze na 100% a tak przy okazji to my rozmawiamy o wersji 1.40PgX:Żeby zintegrować z operą trzeba plugin ale z IE moźna zintegrować w ustawieniach (przynajmniej w wersju 0.96a)
specjalnie dla ciebie ściągnąłem wersję 1.40 zainstalowałem i zintegrował się z IE 6.0 SP1 :?
Spróbuj moźe przeinstalować?
A jak nic nie da rady to odinstaluj i zainstaluj tą sharewareową wersję
http://www.amazesoft.com/download.htm
a jak to nic nie da to przeinstaluj IE
jak wynika z postu na 1 stronie (cytat ponizej) problem juz zostal rozwiazany
gieras:zgodze sie z toba slay3r dzis sciagalem z innej strony i flashget sam odpalilSLAY3R:Wydaje mi się, źe to zaleźy od linku umieszczanego na stronie, a który prowadzi do jakiegoś pliku. Mam getrighta i czasami ściaga nim, a czasami Explorerem.
Ale jeźeli ktoś ma na to jakiś sposób to chętnie skorzystam.
gieras:jak niewiesz to niemow ze na 100% a tak przy okazji to my rozmawiamy o wersji 1.40PgX:Żeby zintegrować z operą trzeba plugin ale z IE moźna zintegrować w ustawieniach (przynajmniej w wersju 0.96a)
specjalnie dla ciebie ściągnąłem wersję 1.40 zainstalowałem i zintegrował się z IE 6.0 SP1 :?
Spróbuj moźe przeinstalować?
A jak nic nie da rady to odinstaluj i zainstaluj tą sharewareową wersję
http://www.amazesoft.com/download.htm
a jak to nic nie da to przeinstaluj IE
jak niewiesz to niemow ze na 100% a tak przy okazji to my rozmawiamy o wersji 1.40PgX:Żeby zintegrować z operą trzeba plugin ale z IE moźna zintegrować w ustawieniach (przynajmniej w wersju 0.96a)
Żeby zintegrować z operą trzeba plugin ale z IE moźna zintegrować w ustawieniach (przynajmniej w wersju 0.96a)
PgX:Jak ma ktoś problem z integracją flasz geta to niech pszpera w opcjach programu tam na 100% coś takiego jest :wink:
Piszesz bo wiesz ? bo jakoś nie wydaje mi się. Na 100% to na pewno nie ma. Jeźeli juź w jakichkolwiek opcjach szperać to na pweno przęglądarki, tak jak jest to w Operze, oczywiście po zainstalowaniu jeszcze pluginu....
Jak ma ktoś problem z integracją flasz geta to niech pszpera w opcjach programu tam na 100% coś takiego jest :wink:
ja kiedys uzywalem DAP'a, na starym kompie :wink: , pozniej zachcialem czegos nowego, padlo na GetRight'a i tak juz zostalo 8)
A ja wam powiem cos dziwnego...
mam lacze 128 kb/s przez kablowke... :(
jak ciagne przez iexplorera to mam czasem 35kB/s (a teoretycznie lacze wyciaga 16)
jak ten sam link wrzuce do flashgeta to jedzie 10kB/s
kto mi to wyjasni ???
mam lacze 128 kb/s przez kablowke... :(
jak ciagne przez iexplorera to mam czasem 35kB/s (a teoretycznie lacze wyciaga 16)
jak ten sam link wrzuce do flashgeta to jedzie 10kB/s
kto mi to wyjasni ???
ja mam flash get i jestem zadowolony, miałem get rajta i DAPa, wolę jednak flash..., sam się zintegrował z przeglądarką :roll: :roll: :roll:
oczywiscie z pobieraczem ie byl zart:))
oczywiscie z pobieraczem ie byl zart:))
no w sumie przy takich plikach to jest ok, bo IE niesprawdza mirrorow tak jak inne softyLezio111:Tak ale dla typowego nowego uźytkownika windy który zassysa małe pliczki ok. 500 kb, to ie wygrywa(0 ustawień praktycznie, a to są małe ilości, więc szybko dość się zassysa).
Tak ale dla typowego nowego uźytkownika windy który zassysa małe pliczki ok. 500 kb, to ie wygrywa(0 ustawień praktycznie, a to są małe ilości, więc szybko dość się zassysa). Ale uźywam starego wyprobowanego getrighta 4.5d i jest super. Stary ma 5.00 i teź gra. Of course wszysko PL i na free cey :)
zgodze sie z toba slay3r dzis sciagalem z innej strony i flashget sam odpalilSLAY3R:Wydaje mi się, źe to zaleźy od linku umieszczanego na stronie, a który prowadzi do jakiegoś pliku. Mam getrighta i czasami ściaga nim, a czasami Explorerem.
z toba niestety sie niezgodze, bo sciagajac wiekszy plik (500mb) niemoge wylaczyc kompa przed sciagnieciem, bo IE niema wznawiania polaczenia, a pozatym akceleratory sa latwiejsze w obsludze i posiadaja wiecej opcjialienss:ja polecam pobieracz ie
ja polecam pobieracz ie
ja polecam pobieracz ie
Wydaje mi się, źe to zaleźy od linku umieszczanego na stronie, a który prowadzi do jakiegoś pliku. Mam getrighta i czasami ściaga nim, a czasami Explorerem.
no to ja tak mialem z DAPem raz tak raz tak, ale flasget nic nieche sciagac sam !! musze klikac na "sciagnij za pomoca flashget"
moj glos poszedł na flash get. powiem krotko jest wypas soft.a jam mozna sprawdzic czy jest skonfigurowany co ??? bo czasami mi sciaga przez nie go alobo przez windowsową sciagaczeke :? :?