firewall – pl
czy znacie moze jakie darmowy polski firewall tzn nie musi byc polski ale zeby było do niego spolszczenie i jeszcze jakbyscie znali jaksi program do przeskanowania portow zebym mogł sprawdzic czy ktos mi nie grzebie w kompie – z gory dzieki
Odpowiedzi: 6
A ja jeszcze raz napisze źe polecam Black ICE 2.5.35 (PL) < ale strasznie denerwuje i nieprzyjemnie się z nim pracuje bo non stop o coś pyta (ale moźe dlatego jest dobry)
Black ICE 2.5.35 (PL)
PS. SALES fajna stronka !!! kilka ciekawych rzeczy mozna ściągnać :]
POZDRAWIAM
Black ICE 2.5.35 (PL)
PS. SALES fajna stronka !!! kilka ciekawych rzeczy mozna ściągnać :]
POZDRAWIAM
KoRnik wymienił programy Które nie wszystkie posiadaja polski interfejs.Ja moge polecić Bardzo dobry program który polski interfejs posiada, a znaleśc go mozna tu: http://www.agnitum.com/
Przez długi czas program ten uźywałem i nie sprawiał mi zadnych problemów. Polecam
Przez długi czas program ten uźywałem i nie sprawiał mi zadnych problemów. Polecam
Linków niestety nie znam ba zamówiłem płyty z Firewall'ami + trojanki ;) i mnóstwo innych przydatnych programów (3 CD) na www.haker.com.pl u Achatesa.... POLECAM !!!
3 CD wypełnione w całości zajeb***mi trojanami, scanerami portów, firewallami, programi zabezpieczającymi włamania ale takźe do włamywania, i inymi pierdołami na temam włamywnaia i ochrony przed włamywaniami :]
POZDRAWIAM
3 CD wypełnione w całości zajeb***mi trojanami, scanerami portów, firewallami, programi zabezpieczającymi włamania ale takźe do włamywania, i inymi pierdołami na temam włamywnaia i ochrony przed włamywaniami :]
POZDRAWIAM
KoRniku, daj jeszcze linki do prog – edytuj odp. :D
Ok postaram sie wymienić tu kilka lepszych Firewall'i
+ ZoneAlarm 2.6.357 Pro
+ ZoneAlarm 3.1.291
+ Black ICE 2.5.35 (PL)
+ Kerio Personal Firewall 2.1.4 (PL)
+ Kerio Personal Firewall 2.1.5 (PL)
+ Kerio Personal Firewall 4.0.10 (PL)
+ Tiny Personal Firewall 2.0.15 (PL)
+ NetWatcher 2000
+ Sygate Personal Firewall 5.0
+ Agnitum Outpost Firewall Pro 1.0.1125.1556
i programów do skanowania portów:
+ Blue's PortScanner 5 ............... SUPER SKANER PORTÓW (pokazuje numer portu i opis)
+ Port Scanner 0.03
+ IP Scanner 1.0
+ Local Port Scanner 1.2.2 ...... ZA****STY :) !!!
+ X–Scan 2.2
+ ZoneAlarm 2.6.357 Pro
+ ZoneAlarm 3.1.291
+ Black ICE 2.5.35 (PL)
+ Kerio Personal Firewall 2.1.4 (PL)
+ Kerio Personal Firewall 2.1.5 (PL)
+ Kerio Personal Firewall 4.0.10 (PL)
+ Tiny Personal Firewall 2.0.15 (PL)
+ NetWatcher 2000
+ Sygate Personal Firewall 5.0
+ Agnitum Outpost Firewall Pro 1.0.1125.1556
i programów do skanowania portów:
+ Blue's PortScanner 5 ............... SUPER SKANER PORTÓW (pokazuje numer portu i opis)
+ Port Scanner 0.03
+ IP Scanner 1.0
+ Local Port Scanner 1.2.2 ...... ZA****STY :) !!!
+ X–Scan 2.2
Uźyj opcji SZUKAJ, a na pewno znajdziesz.
Strona 1 / 1