[firefox]problem z edycją stron www

Postanowiłem przesiąść się z Maxthona na Firefoxa i jestem pod wraźeniem jeśłi chodzi o szybkość i jakość Cool Ale mam problem z moderowaniem strony www Crying or Very sad W Maxthonie po edycji artykułu pokazuje mi się normalny tekst, natomiast jeśli edytuje w firefoxie, to tekst jest w HTML.
Załączam fotki

Chciałbym źeby w Firefoxie było tak samo jak w Maxthonie. Moźe mi ktoś powiedzieć jak to zrobić??

Odpowiedzi: 4

Poszukaj (ff>narzędzia>rozszerzenia>pobierz więcej rozszerzeń) jeźeli tam nie ma to ja nie mam pojęcia gdzie mogą być
Hunter86
Dodano
25.09.2005 08:17:49
Wie ktoś moźe czy istnieje jakaś wtyczka do firefoxa źeby obsługiwał edytory WYSIWYG???
zaba285
Dodano
22.09.2005 15:45:52
Kapela:
ja mam takie inne rozwiazanie :] mozesz zostac przy maxthonie i zainstalowac "Mozilla ActiveX Control", osobiscie nie sprawdzalem ale dzieki temu maxthon bedzie uzywal silnika mozilli (czyli tego samego prawie co FF) do wyswietlania stron
jak to się instaluje?? szukam w google i nie mogę znaleźć :cry:
moźe ktoś mi pomóc?
zaba285
Dodano
24.08.2005 19:37:18
ja mam takie inne rozwiazanie :] mozesz zostac przy maxthonie i zainstalowac "Mozilla ActiveX Control", osobiscie nie sprawdzalem ale dzieki temu maxthon bedzie uzywal silnika mozilli (czyli tego samego prawie co FF) do wyswietlania stron
Kapela
Dodano
22.08.2005 02:19:38
zaba285
Dodano:
17.08.2005 14:28:11
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1