[firefox]problem z edycją stron www
Postanowiłem przesiąść się z Maxthona na Firefoxa i jestem pod wraźeniem jeśłi chodzi o szybkość i jakość Cool Ale mam problem z moderowaniem strony www Crying or Very sad W Maxthonie po edycji artykułu pokazuje mi się normalny tekst, natomiast jeśli edytuje w firefoxie, to tekst jest w HTML.
Załączam fotki
Chciałbym źeby w Firefoxie było tak samo jak w Maxthonie. Moźe mi ktoś powiedzieć jak to zrobić??
Załączam fotki
Chciałbym źeby w Firefoxie było tak samo jak w Maxthonie. Moźe mi ktoś powiedzieć jak to zrobić??
Odpowiedzi: 4
Poszukaj (ff>narzędzia>rozszerzenia>pobierz więcej rozszerzeń) jeźeli tam nie ma to ja nie mam pojęcia gdzie mogą być
Wie ktoś moźe czy istnieje jakaś wtyczka do firefoxa źeby obsługiwał edytory WYSIWYG???
jak to się instaluje?? szukam w google i nie mogę znaleźć :cry:Kapela:ja mam takie inne rozwiazanie :] mozesz zostac przy maxthonie i zainstalowac "Mozilla ActiveX Control", osobiscie nie sprawdzalem ale dzieki temu maxthon bedzie uzywal silnika mozilli (czyli tego samego prawie co FF) do wyswietlania stron
moźe ktoś mi pomóc?
ja mam takie inne rozwiazanie :] mozesz zostac przy maxthonie i zainstalowac "Mozilla ActiveX Control", osobiscie nie sprawdzalem ale dzieki temu maxthon bedzie uzywal silnika mozilli (czyli tego samego prawie co FF) do wyswietlania stron
Strona 1 / 1