Firefox nie działa :(

mam dziwny problem z ww. przegladarką. otóź ściągnąłem z oficjalnej,polskiej strony firefox'a rozszerzenia flash got i X ( do czyszczenia cooki itp) . po zrestartowaniu przegląrarki na dole firefox'a pojawił i mi się panela na nim napis " ______^ . W pierwszych chwilach jescze wszystko działało ale po następnym uruchomieniu cała przeglądarka nie działa – nie moge wpisywać adresów , wejść w opcje = nic.Jeszcze raz zaistalowałem firefoxa = nadal nic. całkowite usunięcie z program filesteź nic nie pomógł bo po następnej instalce to samo się pokazuje. prosze o pomoc i z góry dziekuje.

Odpowiedzi: 4

wielkie dzięki :) w sumie najlepsza opcja to było wywalenie z doc& settings. BTW opera za bardzo naładowana jest opcjami i wolniejsza od FF IMO . pozdrawiam :D
Yarema
Dodano
12.09.2005 00:18:29
Fala:
polecalbym ziane na opere sympatyczn bardzo jest mi tam cos z java nie dizalalo w fire foxie

Dobrze źe systemu innego nie polecasz na takiego w którym problemów nie ma, bo tym co miałes czegoś nie umiałeś zrobić –
Skoro nie potrafisz FF skonfigurowć, czy rady na temat zadany podać , to po kiego głos zabierasz.
Seeker
Dodano
11.09.2005 23:24:07
polecalbym ziane na opere sympatyczn bardzo jest mi tam cos z java nie dizalalo w fire foxie
Fala
Dodano
11.09.2005 21:28:25
Lub uruchomić Firefox Safe Mode i wywalić zainstalowane dodatki
Seeker
Dodano
11.09.2005 13:06:55
Yarema
Dodano:
11.09.2005 11:43:44
Komentarzy:
4