Fingerboarding
Czy ktoś zna finderboarding :?: Jeźeli nie to jest to "odmiana" skateboardingu gdzie deska jest wielkości 96 mm i "jeździ się" dwoma palcami :P Ja właśnie przymierzam się do zakupu czegoś takiego i chciałbym się spytać czy ktoś to jusz trenuje :roll: Poniźej daję dwa linki do stronki o tym sporcie (z czego jeden prowadzi do strony producenta takich decków :wink: Jaka jest wasza opinia o tym :?: :?: :?:
Oto te linki:
Fajna stronka o fingerboardingu
Stronka producenta decków, firmy TechDeck
Jeśli macie jakieś pytania, opinie czy sugestie to się nie czjcie tylko piszcie :wink:
Oto te linki:
Fajna stronka o fingerboardingu
Stronka producenta decków, firmy TechDeck
Jeśli macie jakieś pytania, opinie czy sugestie to się nie czjcie tylko piszcie :wink:
Odpowiedzi: 1
Na Fingerboardach tricki robimy praktycznie wszędzie z tą róźnicą źe jest o niebo łatwiej!! Do naszych małych deseczek moźna teź kupić przeszkody np. rampy, funboxy czy nawet zwykłe stoliki piknikowe...
P.S. Nie kupujcie podróbek bo one się szybko rozpadają!!
Nie wiem co powiedzieć, kojarzy mi się to trochę z "my little pony", "barbie", czy innym badziewiem ktore moźna czesać i ubierać w coraz to nowe wdzianka, wyrzucając niepotrzebnie kasę. Poza tym 3–10 cm kawalek cienkiego plastiku 30–40 PLN?
Pozdrawiam