Finalne GG juź jest.
Finalne GG juź jest. 7.0 build 20.
http://www.gadu–gadu.pl/
http://www.gadu–gadu.pl/
Odpowiedzi: 20
coyote:Z tego co mi wiadomo to Ad@$ na gg pocina wiec cybull nie rozpedzaj sie z tym atakiem na tlenowców Wink
No jak tak to honor zwracam :)
coyote:A oficjalnego sajta http://www.gadu–gadu.pl/ to znasz ? Smile
No i tu problem powstaje bo stamtad mam wersje 7 i ni holery nie moge z niej przypisywanych wyzej objawow wykrzesac:)
cybull:Ad@$:
IMO ochydne, pedalskie i jak by tworzone przez nastolatkę. Na sam widok zwracac mi sie chce, mdlosci nachodza... Szkoda gadac.
no a tlen te inne debeściacke komunikatory to pewnie sa stworzone dla twardzieli przez twardzieli
Z tego co mi wiadomo to Ad@$ na gg pocina wiec cybull nie rozpedzaj sie z tym atakiem na tlenowców :wink:
a powiedzcie skad wy bierzecie te gg7 takie spowalniajace komputer i ogulnie wykładające sie bo ja ni holery nie moge znalezć
A oficjalnego sajta http://www.gadu–gadu.pl/ to znasz ? :)
Ad@$:
IMO ochydne, pedalskie i jak by tworzone przez nastolatkę. Na sam widok zwracac mi sie chce, mdlosci nachodza... Szkoda gadac.
no a tlen te inne debeściacke komunikatory to pewnie sa stworzone dla twardzieli przez twardzieli
a powiedzcie skad wy bierzecie te gg7 takie spowalniajace komputer i ogulnie wykładające sie bo ja ni holery nie moge znalezć
Lia:Mi się spodobało gg nowe na wygląd! Takie przyjemne i w ogóle. (...)
Ale miłe dla oka przynajmniej :)
To i ja swoje pińć groszuf dołoźę. Mi się spodobało gg nowe na wygląd! Takie przyjemne i w ogóle. Normalnie uźywam tlena, ale chciałam sprawdzić. Co do znikających kursorów to się niestety zgodzę...Co do zźerania pamięci, teź się zgodzę :/
Zainstalowałam, załoźyłam konto, porozmawiałam chwilkę i wywaliłam. Wróciłam do tlenka. A co do "skomplikowaności" tlena, to zgadzam się z przedmówcami, mam koleźankę, która uzywa tlena a obok ma zainstalowane gg, "bo tlen taki zamotany i nie wiem co do czego". No, ale to wszystko to rzecz gustu, a o gustach przecieź się nie dyskutuje...
Pozdrawiam
Lia
Zainstalowałam, załoźyłam konto, porozmawiałam chwilkę i wywaliłam. Wróciłam do tlenka. A co do "skomplikowaności" tlena, to zgadzam się z przedmówcami, mam koleźankę, która uzywa tlena a obok ma zainstalowane gg, "bo tlen taki zamotany i nie wiem co do czego". No, ale to wszystko to rzecz gustu, a o gustach przecieź się nie dyskutuje...
Pozdrawiam
Lia
Mi się wersja 7.0 nie podoba. Pełno błędów i zwalnia komputer. To chyba nie jest wersja finalna :twisted:
Zostaję przy 6.0 :D
Zostaję przy 6.0 :D
WaGonik:mnie sie nie podoba wersja serii 7 kaszanka dla mnie zrzeracz pamieci i kiepski wyglad :) poczekajmy na serie 8 :D
Ta 7 to ponoć finalna.
Daj mi znać jak wyjdzie 8 :)
Rebe:Virus233:gg 7 jest kompletynie inteligent, nie stabilne, wywala się, zawiesza i tym podobne. 6 rulezz !
No popatrz jakie ścierwo. Nic tylko siąść i płakać, źe ....... znowu mam pecha.
PS.
Z tym kursorem to jest chyba tak, źe znika wyłącznie gdy w katalogu wyświetli sie ktoś z listy kontaktów.
Wybrać katalog – najechać na usera z listy i po pokazaniu się wyniku kursor znika. W wypadku gdy w katalogu sam coś wyszukuję tego nie ma – nawet jeźeli ta osoba jest na mojej liście.
Rebe nie jestes osamotniony w tym pechu ja tez mam jakaś lipną wesje bo holerstwo jest stabilne, nie wywala sie, zawiesic tez za holere sie niechce, a juz szczegulnie tym podobne.
A pecha chyba mam nawet wiekszego bo ten kursor mi nie znika
mnie sie nie podoba wersja serii 7 kaszanka dla mnie zrzeracz pamieci i kiepski wyglad :) poczekajmy na serie 8 :D
Virus233:gg 7 jest kompletynie inteligent, nie stabilne, wywala się, zawiesza i tym podobne. 6 rulezz !
No popatrz jakie ścierwo. Nic tylko siąść i płakać, źe ....... znowu mam pecha.
PS.
Z tym kursorem to jest chyba tak, źe znika wyłącznie gdy w katalogu wyświetli sie ktoś z listy kontaktów.
Wybrać katalog – najechać na usera z listy i po pokazaniu się wyniku kursor znika. W wypadku gdy w katalogu sam coś wyszukuję tego nie ma – nawet jeźeli ta osoba jest na mojej liście.
gg.wiadomosc.info – tam są bety.
gg.wiadomosc.info – tam są bety.
ja nic nie bende mowil ani sie chwali ale posiadam gg7beta10,ale juz nie pamietam z jakiej to stronki sciagnolem,napewno nie z gadu–gadu,i nie nazekam.
gg 7 jest kompletynie zjebane, nie stabilne, wywala się, zawiesza i tym podobne. 6 rulezz !
Pewnie wypuszczą za kilka dni jakąś łate albo gg 7.1 :lol:
Darkone:U mnie jest jakiś błąd, tzn nie wiem jak to nazwać, kiedy wchodze w katalog publiczny, to nie widze na nim myszki, musze klikac na ślepo :!: :!: , teź tak macie ??
Teź tak macie towarzyszu. Dokładnie to samo.
Darkone:U mnie jest jakiś błąd, tzn nie wiem jak to nazwać, kiedy wchodze w katalog publiczny, to nie widze na nim myszki, musze klikac na ślepo :!: :!: , teź tak macie ??
Tak ja tak teź mam. Nagle kursor mi znika jak na to pole z katalogiem najade, zupełnie nie wiem czemu.
Malo ktory przecietny user Jaś, ktory umie wlaczyc komputer i czasem zainstalowac cos itp nie przejmuje sie (a czasem nie ma swiadomosci) takich "zaawansowanych dziur" jak kipskie szyfrowanie hasel, rozmow, uzycie ramu i co tam jeszcze chcecie.
Ludziki uzywaja GG bo sa do niego przyzwyczajeni : GG bylo pierwsze i jest proste w uzywaniu jak miecz rzymskiego legionisty.
Jak niedawno pokazalem mojemu newbie–kumplowi Tlena to po 2 dnaich wrocil do GG. Czemu? Bo jest proste! (malo opcji, przejrzysta konfiguracja).
Wady o ktorych piszecie sa faktem! ale malo ktory user sie tym przejmuje, wiec zostawice ich w spokoju – maja prawo uzywac to czego chca.
Wasze zale za to mozecie przelewac na autorów i do nich pisac. Kontakt: www.gadu–gadu.pl
Podsumowujac: Gadanie o wyzszosci X nad Y nie ma sensu.
Ludziki uzywaja GG bo sa do niego przyzwyczajeni : GG bylo pierwsze i jest proste w uzywaniu jak miecz rzymskiego legionisty.
Jak niedawno pokazalem mojemu newbie–kumplowi Tlena to po 2 dnaich wrocil do GG. Czemu? Bo jest proste! (malo opcji, przejrzysta konfiguracja).
Wady o ktorych piszecie sa faktem! ale malo ktory user sie tym przejmuje, wiec zostawice ich w spokoju – maja prawo uzywac to czego chca.
Wasze zale za to mozecie przelewac na autorów i do nich pisac. Kontakt: www.gadu–gadu.pl
Podsumowujac: Gadanie o wyzszosci X nad Y nie ma sensu.
nie zaówazyłem zeby poziom wolnej pamieci drastycznie spadał wręcz jest przyrównywalny do innych komunikatorów. windows tez jest dziurawy i jakoś go uzywasz. jesli masz minimum pojęcia o zabezpieczeniach to co sie dziurami przejmujesz ?
A zeby uprzedzic posty z textem "bo nie szyfruje wysyłanych wiadomosci"
to odpowiem odrazu:
jesli ktos jest agentem obcego wywiadu to niech poprosi swoich przełozonych o inne sprzety niz komunikatory internetowe. Czy jesli gadacie przez telefon to sie tez przejmujecie ze nie szyfruje.
A zeby uprzedzic posty z textem "bo nie szyfruje wysyłanych wiadomosci"
to odpowiem odrazu:
jesli ktos jest agentem obcego wywiadu to niech poprosi swoich przełozonych o inne sprzety niz komunikatory internetowe. Czy jesli gadacie przez telefon to sie tez przejmujecie ze nie szyfruje.
GG 7.0 nadaje sie to pochlaniania pamieci (tak jak kolega wyzej napisal) a poprawki kosmetyczne wcale mnie do niego nie ciagna a tymbardziej jak byl dziurawy tak zostal...