filmy
siemka :)
mam problemik z odtwarzaniem filmow – nic nie skacze, nie przerywa, nei gubi klatek..
za to po ponad 20 minutach obraz sie zawiesza a dzwiek jest dalej odtwarzany. nie wiecie co z tym zrobic?
co doinstalowac?
problem wystepowal w WMP i AviPreview
pozdrawiam
fosfor
mam problemik z odtwarzaniem filmow – nic nie skacze, nie przerywa, nei gubi klatek..
za to po ponad 20 minutach obraz sie zawiesza a dzwiek jest dalej odtwarzany. nie wiecie co z tym zrobic?
co doinstalowac?
problem wystepowal w WMP i AviPreview
pozdrawiam
fosfor
Odpowiedzi: 4
Siemka fosfor :wink: . Problem nie ma zwiazku z systemem XP, tak wiec to chyba nie ten dzial. Taka mala prosba – umieszczaj posty w odpowiednich dzialach.fosfor:siemka :)
Ja polecil bym ci ffdshow, Xvid i Ac3. Mam ta kombinacje juz dosc dlugo i zadnych problemow nie mam wszystko mozna sciagnac z www.divx.pl.
film sie rabie w konkretnych miejscach = o ile pamietam to wina walnietych klatek :(
Jakie kodeki radzice zainstalowac? przy poprzedniej instalce rzeczywiscie nieprzemyslane kodeki wiecej mi schrzanily ;)
pozdrawiam
fosfor
Jakie kodeki radzice zainstalowac? przy poprzedniej instalce rzeczywiscie nieprzemyslane kodeki wiecej mi schrzanily ;)
pozdrawiam
fosfor
masz problem z kodekami
poleciłbym Ci k–lite mega codec pack, ale zaraz posypią się głosy, źe kodek–packi więcej mieszają w systemie niź pomagają i ogólnie są beee ;)
mi w kaźdym razie to pomogło :)
poleciłbym Ci k–lite mega codec pack, ale zaraz posypią się głosy, źe kodek–packi więcej mieszają w systemie niź pomagają i ogólnie są beee ;)
mi w kaźdym razie to pomogło :)
Strona 1 / 1