Filmy w PowerPoint 2003
Do prezentacji zrobionej w PowerPoint 2003 wstawiam film. W slajdzie jest on na cały ekran. W tym problem, że chciałbym umieścić na filmie jakiś znaczek. Da się to zrobić, ale gdy film w pokazie slajdów zaczyna się odtwarzać przechodzi na wierzch a inne elementy są przez ten film zasłonięte.
Oczywiście korzystam z opcji "przesuń (jakiś tam element) na wierz" ale i tak, kiedy film się odtwarza dany element wędruje na spód pod film i nie widać go.
Czy można jakoś to zmienić, to znaczy aby pewne elementy były na filmie a nie schowane i niewidoczne pod nim?
To tak jak np. to, że logo jakiejś stacji TV jest widoczne na wierzchu. Bo u mnie w prezentacji kiedy tylko odtwarza się film logo jest zakrywane przez ten film.
Mam nadzieję, że ktoś zrozumiał moje tłumaczenie.
Proszę o pomoc.
Oczywiście korzystam z opcji "przesuń (jakiś tam element) na wierz" ale i tak, kiedy film się odtwarza dany element wędruje na spód pod film i nie widać go.
Czy można jakoś to zmienić, to znaczy aby pewne elementy były na filmie a nie schowane i niewidoczne pod nim?
To tak jak np. to, że logo jakiejś stacji TV jest widoczne na wierzchu. Bo u mnie w prezentacji kiedy tylko odtwarza się film logo jest zakrywane przez ten film.
Mam nadzieję, że ktoś zrozumiał moje tłumaczenie.
Proszę o pomoc.
Odpowiedzi: 0
Strona 0 / 0