filmy nie dzialaja

pomijam fakt ze nikt mi wczesniej nie pomogl i musze jescze raz zamiescic podobny temat...trudno sam tez nie wiem o co biega :–(
po zainstalowaniu kodekow (wszystkie kombinacje sprawdzone) zadne filmy nie chca mi sie odtwarzac w media playerze i best playerze ale w tym dodanym programie do divx (divx player) dzialaja...nie wszytskie ale wiekszosc jaka moze byc tego przyczyna ?
aha przypominam ze wczesniej (przed zamiana kodekow na nowsze wszytsko bylo dobrze (czasami rwaly mi niektore filmy)
z gory dzieki za pomoc
pozdrawiam
mumol
niestety sie poddalem format c: rozwiazalo czesciowo problem (czesciowo...bo teraz boje sie zarazem nie wiem jakie kodeki instalowac zeby wszystko bylo dobrze)
EL NINO zadnych pakiecikow wczesniej nie mialem ale moze to byla wina XP PL ? nie wiem angielska wersja ma i wicej sterownikow i nie trzeba doinstalowywac javy itd itp w ogole jest chyba lepsza zaczynam zalowac ze ja tez zmienilem
dzieki wielkie posta zostawiam niezmienionego
mumol

Odpowiedzi: 6

Polecam program All player. Po zainstalowaniu wchodzimy w setup i nastepnie w LiveUbdate. Program sam sciaga sobie najpotrzebniejsze kodeki. Zawsze tak robie i do tej pory nie mam problemow z ogladaniem filmow.
Pozdrawiam
DRiVeR
Dodano
09.12.2003 18:21:09
Polecam program All player. Po zainstalowaniu wchodzimy w setup i nastepnie w LiveUbdate. Program sam sciaga sobie najpotrzebniejsze kodeki. Zawsze tak robie i do tej pory nie mam problemow z ogladaniem filmow.
Pozdrawiam
DRiVeR
Dodano
09.12.2003 18:21:09
A dla mnie najbardziej prawdopodobne jest to, ze winne sa kodeki – te nowo zainstalowane. Skoro bowiem wczesniej dzialalo, to co ? Pogniewal sie komp ? Nie byl to jakis pakiecik kodekow w rodzaju nimo ?
EL NINO
Dodano
08.12.2003 18:08:08
SLAY3R:
Spróbuj reinstalować windows media playera lub zainstaluj windows media playera 9.

Dla mnie w tym magicznym przypadku, to jedyne rozsądne rozwiązanie, które zaoszczędzi czas, to FORMAT C: i wszystko od nowa postawić.
Pawek
Dodano
08.12.2003 17:06:56
Spróbuj reinstalować windows media playera lub zainstaluj windows media playera 9.
SLAY3R
Dodano
08.12.2003 13:49:39
Przyczyna moze byc za slaby komp. :wink:
:arrow:
A tak na marginesie jak by ktos wiedzial to mam podobny przypadek, gdyz na P II 600, 128 ramu, nie dzialaja zadne filmy byly probwane wyszstkie chyba dostepne mi kodeki, playery, a takze na roznych systemach operacyjnych :?: :!:
JaMaL
Dodano
08.12.2003 12:20:32
mumol
Dodano:
08.12.2003 03:11:15
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1