Film
Ściągłem sobie film ale pod tym tytułem jest inny film który zaczyna się akcją,bez tytułu tak jakby to była druga część.Film mi się podoba nigdy go nie widziałem.Czy jest jakiś sposób by się dowiedzieć jaki to tytuł?
Odpowiedzi: 6
kiepura:Skoro jesteś(El Ninio)pewien co to jest kradzieź a legalne ściąganie to wiedz źe:prawo gwarantuje nam moźliwość kopiowania dzieł kultury na uźytek krewnych i znajomych,udostępniania ich w bibliotekach i wypoźyczalniach wideo.Gdybyśmy nie mieli tych praw kultura uległaby stagnacji.Następnym razem pomyśl za nim napiszesz publicznie i wydasz o kimś osąd.Myślę źe jest wielu takich co popierają ten pogląd.Innym dziękuję za rady.
Jakieś nowe zdrobnienie :mrgreen: ??
Kiepura – znasz bajke o Tymitunie? Ty mi tu nie pier*** głupot.
Skoro jesteś(El Ninio)pewien co to jest kradzieź a legalne ściąganie to wiedz źe:prawo gwarantuje nam moźliwość kopiowania dzieł kultury na uźytek krewnych i znajomych,udostępniania ich w bibliotekach i wypoźyczalniach wideo.Gdybyśmy nie mieli tych praw kultura uległaby stagnacji.Następnym razem pomyśl za nim napiszesz publicznie i wydasz o kimś osąd.Myślę źe jest wielu takich co popierają ten pogląd.Innym dziękuję za rady.
EL NINO:
Kto pomoze?
Ja pomogem.
tytuł: Przygód kilka wróbla ćwirka (bądź świrka).
MPAA.
To moze ja za kiepure, skoro nie mozesz zaskoczyc:
– ukradl nie ten film ktory chcial, ale ukradl jeszcze gorzej, bo druga czesc bez tytulu. Teraz chce znac tytul skradzionego filmu.
Kto pomoze ?
Bo IMO tylko RIA moze pomoc.
– ukradl nie ten film ktory chcial, ale ukradl jeszcze gorzej, bo druga czesc bez tytulu. Teraz chce znac tytul skradzionego filmu.
Kto pomoze ?
Bo IMO tylko RIA moze pomoc.
uwierz w swoje zdolności pisarskie i zgrabnie opisz co się dzieje, a moźe ktoś pomoźe :)
Strona 1 / 1