Fifa problemy

Witam. Pozyczylem od kumpla fife 2004 instaluje i w pewnym momencie wyskakuje ze nie mozna skopiowac pliku.Ponowilem probe nic.Zrobilem zdjecie plyty instaluje znowu blad tylko ze tym razem nie moze skopiowac innego pliku.Udostepnilem mu zdjecie plyty on zaczal instalowac i wszystko ok. Zrobil mi zdjecie na swoim kompie udostepnil i znowu jakies problemy.Po kilku probach instalka zacina sie juz tylko na jednym pliku zdata_05. Probowalem ten plik przekopiowac to mi wyskoczyl blad Nie mozna skopiowac zdata_05: Nieprawidlowa funkcja MS–DOS
Pomyslalem moze ze zdjecia plyty sie da lecz wyskoczyl inny bladNie mozna skopiowac zdata_05: Blad danych (CRC). Kumpel te pliki spokojnie przekopiowuje bez zadnych problemow. O co chodzi bo juz nie mam pojecia takich jaj to jeszcze nie widzialem.

Pozdrawiam!!!

Odpowiedzi: 4

Ok kumpel mi przekopiowal ten plik i udostepnil i wszystko jest ok. Kupilem nagrywarke bo w moim cd–romie rozsadzilo plyte i sie juz do niczego nie nadawal.I teraz z Fifa nie ma problemu, nagrywarka jak narazie czyta wszystkie plyty i te co cd–rom nie dal rady :D

Pozdrawiam!!!
dir
Dodano
26.02.2004 22:37:10
ja mam inny problem z fifa 2004, otoz: dzisiaj od kumpla sobie porzyczylem plyte z pathem do fify, zainstalowalem go i gdy "gram" to po 1 meczu fifa sie wylacza, co z tym zrobic
z gory dzieki :D
*Łukasz*
Dodano
24.02.2004 16:50:24
Sprubój skopiować te pliki na dysk za pomocą programu total copy i daj ograniczenie nawet do 50 k/s, ale za to jak poczekasz dłuźej to się opłaci.A później z tego zrób image i se instalnij, Ja tak zrobiłem z Władcą pierścieni i Gothiciem2, bo właśnie cały czas wywalał ten błąd CRC i ....... cały czas mi to chodzi , u mnie była to wina słabego CD'ika
Ad@$
Dodano
24.02.2004 16:20:20
Sprubój skopiować te pliki na dysk za pomocą programu total copy i daj ograniczenie nawet do 50 k/s, ale za to jak poczekasz dłuźej to się opłaci.A później z tego zrób image i se instalnij, Ja tak zrobiłem z Władcą pierścieni i Gothiciem2, bo właśnie cały czas wywalał ten błąd CRC i ....... cały czas mi to chodzi , u mnie była to wina słabego CD'ika
Ad@$
Dodano
24.02.2004 16:20:20
dir
Dodano:
23.02.2004 23:00:29
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1