FIFA Football 2006 do pobrania !
Witam. Wlasnie gralem w demko Fifki 2006 :] i musze przyznac ze w porownaniu z poprzednim dzieckiem EA SPORTS (UEFA Champions League 2004/2005) nowa gra prezentuje sie wyśmienicie ! Wyglad siatek na bramce jest wypasiony ! :) na reszcie w Fifce zastowosano inny system gry i prowadzenia pily ! :) goraco polecam ! Ponizej daje linka do pobrania demka gry. pozdrawiam. http://footballcommunity.ea.com/content.php?i=24[/url]
Odpowiedzi: 9
Witam
FIFA 06 będzie całkowicie zlokalizowana na język polski w wersjach na PC oraz PS2. dodatkowo ujrzymy w niej, uwaga: POLSKI KOMENTARZ oraz IDEA Ekstraklasa! Po więcej informacji zapraszam między innymi na portal FIFA Polonia oraz strony Electronic Arts Polska.
Pozdrawiam serdecznie.
FIFA 06 będzie całkowicie zlokalizowana na język polski w wersjach na PC oraz PS2. dodatkowo ujrzymy w niej, uwaga: POLSKI KOMENTARZ oraz IDEA Ekstraklasa! Po więcej informacji zapraszam między innymi na portal FIFA Polonia oraz strony Electronic Arts Polska.
Pozdrawiam serdecznie.
thx za strone, juz sciagma te fife :P
Demko jest po "polskiemu" :P
a czy bedzie ona rowniez po polsku bo juz nie moge doczekac sie premiery
nom...a juz myslalem ze to bedzie ten sam szit do fifka2005 tylko ze zmieniana nazwa,pudelkiem i nalepka...jak sie okazalo, pomylilem sie ;p...pozdrawiam...adik154:mi sie osobiscie podoba, zassałem juz i zainstalowałem i nawet fajne :wink:
mi sie osobiscie podoba, zassałem juz i zainstalowałem i nawet fajne :wink:
moim zdaniem chlopaki z EA SPORTS wreszcie sie postarali..pozdro...yankes:czyli mamy nowy hit na miare EA SPORTS?
ciekawe jak z gf mx .wiecie cos?
czyli mamy nowy hit na miare EA SPORTS?
Strona 1 / 1