FIFA 98 Road To World Cup nie działa... :|
Po kilku miesiącach szukania gry FIFA 98 RTWC wreszcie ją zassałem ale niestety nie działa mi :| Myślałem na poczatku ze to moze wina instalki którą ściągnałem ale raczej nie bo u kumpla chodzi elegancko... Gdy rozpakuje pliki i zainstaluje próbując właczyć gre wyskakuje oknko z napisem:
Nie wiem o co chodzi... :| Uźywam WinXP Pro, kompa napewno nie mam za słabego na tą gre bo possiadam Athlona 2500+, 1GB RAM–u i GF FX 5500
initmem – INSUFFICIENT MEMORY TO CONTINUE FILE win\initmem.c LINE 246
Nie wiem o co chodzi... :| Uźywam WinXP Pro, kompa napewno nie mam za słabego na tą gre bo possiadam Athlona 2500+, 1GB RAM–u i GF FX 5500
Odpowiedzi: 6
booyak:Znajdź mi punkt w regulaminie który mówi o tym źe nie wolno zwracać się o pomoc która dotyczy gry bądź programu ściągniętego z neta :]
Hehe, nie dziwi mnie juz zachowanie pewnej osoby :D
Sam zes miszczu przyznal, ze sciagnales z jakiegos torrenta czy innego badziewia ta swoja gierke i masz problemy z uruchomieniem jej. A tu sie piractwa nie toleruje czy to gra sprzed 10 lat czy sprzed miesiąca...
Cos czuje, ze zanim cokolwiek do Ciebie dotrze ten licznik jeszcze troche podskoczy :mrgreen:booyak:
Chyba źe zaleźy Ci źeby Twój licznik postów się troszkę powiększył...
Rebe:nie dość, źe złodziej to jeszcze ***.
kietek:Moze mam kiepska pamiec, ale czy my jestesmy na "ty"?
Gdybyś nie zauwaźaył to jest forum które jest ogólnodostępne dla róźnych uźytkowników i nikt tutaj do nikogo nie zwraca się per–Pan ze względu na wiek, ilość postów i inne popierdółki :]
kietek:A odpowiedz na swoje inteligentne pytanie znajdziesz w regulaminie....
Znajdź mi punkt w regulaminie który mówi o tym źe nie wolno zwracać się o pomoc która dotyczy gry bądź programu ściągniętego z neta :]
Więc jeśli nie moźesz bądź nie umiesz mi pomóc nie wypowiadaj się... Chyba źe zaleźy Ci źeby Twój licznik postów się troszkę powiększył...
booyak:kietek:booyak:Po kilku miesiącach szukania gry FIFA 98 RTWC wreszcie ją zassałem ale niestety nie działa mi :| Myślałem na poczatku ze to moze wina instalki którą ściągnałem ale raczej nie bo u kumpla chodzi elegancko... Gdy rozpakuje pliki i zainstaluje próbując właczyć gre wyskakuje oknko z napisem:initmem – INSUFFICIENT MEMORY TO CONTINUE FILE win\initmem.c LINE 246
Ojeju jaka szkoda :( A moze zassałeś ją ze złej półki sklepowej ;)
Stary ponabijaj sobie posty gdzie indziej ok?
Moze mam kiepska pamiec, ale czy my jestesmy na "ty"?
A odpowiedz na swoje inteligentne pytanie znajdziesz w regulaminie....
kietek:booyak:Po kilku miesiącach szukania gry FIFA 98 RTWC wreszcie ją zassałem ale niestety nie działa mi :| Myślałem na poczatku ze to moze wina instalki którą ściągnałem ale raczej nie bo u kumpla chodzi elegancko... Gdy rozpakuje pliki i zainstaluje próbując właczyć gre wyskakuje oknko z napisem:initmem – INSUFFICIENT MEMORY TO CONTINUE FILE win\initmem.c LINE 246
Stary ponabijaj sobie posty gdzie indziej ok?
booyak:Po kilku miesiącach szukania gry FIFA 98 RTWC wreszcie ją zassałem ale niestety nie działa mi :| Myślałem na poczatku ze to moze wina instalki którą ściągnałem ale raczej nie bo u kumpla chodzi elegancko... Gdy rozpakuje pliki i zainstaluje próbując właczyć gre wyskakuje oknko z napisem:initmem – INSUFFICIENT MEMORY TO CONTINUE FILE win\initmem.c LINE 246
booyak:Po kilku miesiącach szukania gry FIFA 98 RTWC wreszcie ją zassałem ale niestety nie działa mi :| Myślałem na poczatku ze to moze wina instalki którą ściągnałem ale raczej nie bo u kumpla chodzi elegancko... Gdy rozpakuje pliki i zainstaluje próbując właczyć gre wyskakuje oknko z napisem:initmem – INSUFFICIENT MEMORY TO CONTINUE FILE win\initmem.c LINE 246
Strona 1 / 1