FIFA 2006 – PROBLEM

Czesc!
Zainstalowalem dzisiaj nareszcie FIFe 2006. Niestety pomenu biega (samo z siebie) pole wyboru i nie jestem w stanie wybrać Ligi oraz Druźyny. Podobnie sytuacja wyglada z Ustawieniami – równieź pole aktywne biega po Menu.
Gra chodzi w SLOW MOTION. Fifa 2005 pracowała jak źyleta.. a wymagania mają podobne.

Mam 512 MB, procesor Athlon XP 2000 oraz Radeon 9600.

Czy ktoś moźe mi pomóc..?

Odpowiedzi: 16

Moźe byś się postarał z tym kompem, napisz no poźądnie, nie waźne jest jaką liczbe seryjną ma procek czy celeron 10 000 czy pentium 2000. Napisz no ładniej i wszystkie podzespoły, a na pewno zaradzę :wink:
prosto
Dodano
19.11.2005 22:27:34
celeron ,procesor 2500 , 250 ram...
wszystkie wymagania niby pasuja moze to jest wina 8 letniego monitora deawoo ?
domel14
Dodano
19.11.2005 21:28:05
Napisz najpierw moźliwości swojego kompa 8)
prosto
Dodano
19.11.2005 20:34:24
Sluchajcie mam taki problem ze gdy wchodze we fife 06 to obraz się zamazuje gdy uruchamiam mecz to tez jest tak samo , skacze pomózcie ,
domel14
Dodano
19.11.2005 19:48:42
**Mis**:
Nie będe zakładał nowego tematu tylko napise go tu tez dotyczy fify 2006 mianowicie miałem zainstalowaną gre FIfa 2006 i musiałem zrobić format dysku gdyź mój system był kompletnie wykończony;p sami wiecie jak jest, chodzi o to źe miałem stworzonego mini image chodziła przed formatem ok teraz gdy montuje tego samego mini image to gdy włączam wyskakuje mi komunikat źebym zainstalował gre od nowa umieszcze skrina jak to wygląda, niestety nie zainstaluje od nowa płyta na której miałem fife 06 poźyczyłem kumplowi ten zaś ją uszkodził i nie idzie z niej zainstalować od nowa, instnieje moźe sposób źeby uruchomić grę bez konieczności instalowania jej od nowa z góry dziękuje!

miałem tak samo z grami po reinstalcje windowsa. instalowałem od nowa.moźe się da jakoś naprawić ale nie wiem. zapewne tak jest ,bo windows nie wie nic o grze bo nie ma jej w rejestrze.bez reinstala nie pójdzie :(
klonpiotr
Dodano
18.11.2005 22:55:44
...mam zainstalowane sterowniki do pada Logitecha

Zalecam całkowite odinstalowanie tych sterowników wraz z wyczyszczeniem rejestru i usunięciem pada z menedźera urzadzeń [Urządzenia interfejsu HID] jeźeli to USB lub z Panelu Sterowania/Kontrolery gier w przypadku urządzenia podłączanego do portu gier na karcie dźwiękowej.
Endrju
Dodano
18.11.2005 20:49:24
...mam zainstalowane sterowniki do pada Logitecha i w momencie usilowania dokonania wyboru sterowania Pad jest aktywny i nie moge go usunac z pola wyboru. Dodam, iz PAD jest odlaczony zupelnie od komputera.
Moze nalezy go podlaczyc i cos pozmieniac..

Ps. Dlaczego chodzi w SLOW MOTION...?
tomasss
Dodano
17.11.2005 23:34:48
Ja zrobiłem kopie zapasową, chcesz to Ci mogę poźyczyc :lol: :P :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S. Ale ja dobre uczynki mam na swoim koncie :twisted:Tak bardzo chcę i pomagam innym :D
prosto
Dodano
17.11.2005 22:01:31
Nie będe zakładał nowego tematu tylko napise go tu tez dotyczy fify 2006 mianowicie miałem zainstalowaną gre FIfa 2006 i musiałem zrobić format dysku gdyź mój system był kompletnie wykończony;p sami wiecie jak jest, chodzi o to źe miałem stworzonego mini image chodziła przed formatem ok teraz gdy montuje tego samego mini image to gdy włączam wyskakuje mi komunikat źebym zainstalował gre od nowa umieszcze skrina jak to wygląda, niestety nie zainstaluje od nowa płyta na której miałem fife 06 poźyczyłem kumplowi ten zaś ją uszkodził i nie idzie z niej zainstalować od nowa, instnieje moźe sposób źeby uruchomić grę bez konieczności instalowania jej od nowa z góry dziękuje!
**Mis**
Dodano
17.11.2005 21:31:40
jeśli oprócz myszy jest podłączony pad ,wolant lub kierownica równieź odłącz. Złe skalibrowanie powyźszych równieź moźe powodować takie zakłócenia.
Endrju
Dodano
17.11.2005 19:48:17
Teź zrobiłem taką kopię. Juź nie wiem jak Ci pomóc, chyba jedynym wyjściem będzie w ogole odłączenie myszki, ale czasami jest potrzebna, np. w karierze musisz ją miec by odbierac mail–e :P
prosto
Dodano
17.11.2005 00:20:17
..myszka na kablu..
niestety nie pomaga..

pomozcie, dlugo nie wytrzymam bez FIFY !

a 2005 odinstalowalem.

Gre odpalam z obrazu (oczywiscie zrobionego jako kopia bezpieczeństwa na własny uźytek!)
tomasss
Dodano
17.11.2005 00:17:50
No ale ja teź muszę miec kabelek do urządzenia co wysyła mi sygnały do myszki bezprzewodowej, i ja ten kabelek wyłączam i włączam. To ty masz zwykły kabel? Zrobiłeś, działa?
prosto
Dodano
16.11.2005 23:36:36
dlatego kocham kabelek :mrgreen:
adik154
Dodano
16.11.2005 23:26:42
Miałem to samo. Mam bezprzewodową i optyczną mysz. Skakało mi po menu i nic nie mogłem prawie wybrac. Zawsze tak mam na starcie, bo było raz u mnie napisane, źe mam za mocny sygnał. Po prostu przy kaźdym uruchamianiu FIFY musisz odłączyc kabelek od wejścia( ja mam do usb), poczekac na sygnał wyłączności, potem włoźyc w inne wolne usb, będzie sygnał włączności, no i juź nie skacze i moźna grac. Tylko takie jest wyjście, przynajmniej takie zastosowałem i działa. To nie jest problem zmienic raz na kilka godzin czy więcej kabelek od myszki. Więc nie zamartwiaj się, tylko działaj na moich radach 8) :wink: :) :P :D

Pozdro
prosto
Dodano
16.11.2005 23:19:21
to nie przez myszkę? spróbuj przy odłączonej
a moźe gra nielegalna?
klonpiotr
Dodano
16.11.2005 22:59:19
tomasss
Dodano:
16.11.2005 20:20:52