Fifa 2006 po angielsku na polski
Mam Fife 06 w wersji angielskiej. Czy jest moźliwość przerobienia jej na polski?
Odpowiedzi: 20
dat_pol zmieniasz na dat_dut i wklejasz tam gdzie pierwotnie był dat_dut. zrób kopię zapasową bo jakby coś było nie tak to nie będziesz musiał reinstalować gry
Sprawa polega na tym, źe podmieniłem ten plik audio.big i plik dat_pol.big i niby wszystko by było piekne gdyby nie to, źe na początku meczu słyszę
"W rzutach karnych nadal 0:0" i to sie powtarza jakies 4–5 razy, a potem cisza. Plik dat_pol.big podmienilem juz za wszystkie języki jakie były tzn: dat_dut.big, dat_eng.big, dat_fre.big, dat_ger.big, dat_ita.big. Proszę o szybką odpowiedź i napiszcie co robię źle. :(
"W rzutach karnych nadal 0:0" i to sie powtarza jakies 4–5 razy, a potem cisza. Plik dat_pol.big podmienilem juz za wszystkie języki jakie były tzn: dat_dut.big, dat_eng.big, dat_fre.big, dat_ger.big, dat_ita.big. Proszę o szybką odpowiedź i napiszcie co robię źle. :(
OK poczekam jeszcze z godzinke to moźe bedzie chodzić dzieki nara.
PS:Jakies 10 min. temu było u mnie to odlicznie ale jak na to klikałem nie pojawiało sie zeby sciągac ten plik tylko znowu ta strona...niewiem co sie stało. :D Dzienki Wielkie!!!!! :lol:
PS:Jakies 10 min. temu było u mnie to odlicznie ale jak na to klikałem nie pojawiało sie zeby sciągac ten plik tylko znowu ta strona...niewiem co sie stało. :D Dzienki Wielkie!!!!! :lol:
musisz poczekac godzinke. a potem znowu sprobowac. jak masz neostrade to wystarczy sie rozlaczyc i polaczyc ponownie ;)
Dzejos: czekac trzeba 45 sekund jak sie link nie pokaze to sprobuj od nowa
Dzejos: czekac trzeba 45 sekund jak sie link nie pokaze to sprobuj od nowa
Reginard dzienki udało mi sie sciągnąć plik dat_pol.part1 ale gdy ściągam dat_pol.part2 to tam na dole nie ma źadnego odlicznia!!!!Niewiem teraz co robić nie mam jak tego sciągnąć jeśli ktoś wie jak to zrobić niech odzpisze.Bardzo prosze.! :x
trzeba sciagnac 4 pliki??ile trzeba czekac zeby pokazal sie ten link PROSZE O POMOC!podajcie mi ten link
A jak juz wejde zeby sciagnac POLSKI kom?to ile trzeba czekac i gdzie sie dokladnie pokarze??
na dole klikasz na free i na nastepnej stronie na dole jest odliczanie. po odliczaniu pojawi sie link do pliku.
Gdy włączam te strone http://rapidshare.de/files/5739341/dat_pol.part1.rar.html to co tam trzeba włączyć aby zacząć ściągać te pliki dat_pol.part1,2,3,4.rar??Prosze o pomoc HELP!! :oops: :lol:
pliki trzeba podmieniac.... wszytsko opisane powyzej.
dziwne ze nie masz tego pliku.... probuj z kazdym jezykiem. nie zapomnij zrobic kopii zapasowej!
dziwne ze nie masz tego pliku.... probuj z kazdym jezykiem. nie zapomnij zrobic kopii zapasowej!
pliki trzeba podmieniac.... wszytsko opisane powyzej.
Ale ja nie mogę wybrać holenderskiego. Mam Niemiecki Francuski Angielski i Fiński. W tym folderze "fe" mam juź pliki "dut" i "pol"
mam pytanko czy te wszystkie pliki z polskim komentarzem mam "wsadzić" do gry czy tylko jeden??
mam pytanko czy te wszystkie pliki z polskim komentarzem mam "wsadzić" do gry czy tylko jeden??
bo nazwy tagóe komentarzy (funkcje, które po zwróceniu pozytywnej wartości uruchamiają odpowiedni komentarz) są zregionalizowane, a spolszczenie jest napisane pod nazwy holenderskie.
Ja jak podstawiłem do angielskiego zamiast holenderskiego komentarz to na początku kazdego meczu mówił tylko o Karnych i milczał przez reszte meczu. jak podmieniłem za holenderski wszystko jest OK
cos jakis slaby ten komentarz, przez caly mecz cisza, tylko raz jakas niezbyt trafna wypowiedz szpakowskiego byla, ze niby zlota bramle strzelilem w 27 min. :)
dziala :)
Ja właśnie ściagam 4 i idzie
czesc, moze ktos dodac http://rapidshare.de/files/5739011/dat_pol.part4.rar.html
czyli czesc 4 bo nie mozna sciagnac?
czyli czesc 4 bo nie mozna sciagnac?