FIFA 2006 i brak piłki
Mam FIFE 2006 PL i gdy włączam grę to praktycznie wszystko jest prócz piłki i siatki w bramce. Z czym to moźe być związane?? Mam Athlona 1,2 GHz, 512 RAM i kartę GeForce 2 MX 400 64 MB. Kumpel ma gorszy komputer i u niego wszystko jest dobrze a u mnie nie. Prosze o pomoc!!
Odpowiedzi: 13
=Fire2=:Póki nie kupisz sobie nowej karty graficznej a ja proponuje Ati Radeon 9600 to sobie nie pograsz oczywiście moźesz kupić sobie inną ale ja proponuje tego radeona !!! No narazie to tyle !! NIe pograsz
sobie jak nie kupisz nowej karty graficznej to wtedy sobie pograsz !!!! 8) no to nara
Masło maślane :mrgreen:
SLAY3R
"Aaaa Panie majster skończyła się farba i trzeba kupić farbę bo skończyła się farba" :D :D :D
Czesc! nie wiem czy ktos ma jeszcze problemy z fifa 2006 dokladnie z brakiem pilki, ale na wszelki wypadek napisze rozwiazanie ktore mi pomoglo.
I nie trzeba bylo kupowac nowej karty jak co nie ktorzy podpowiadaja. Ale do rzeczy. Mam geforca 2MX 200 32 Mb.
Zainstalowalem starsze sterowniki dokladnie nvidia 45.23ftp://download.nvidia.com/Windows/45.23/
i gra dziala jak nalezy.
I nie trzeba bylo kupowac nowej karty jak co nie ktorzy podpowiadaja. Ale do rzeczy. Mam geforca 2MX 200 32 Mb.
Zainstalowalem starsze sterowniki dokladnie nvidia 45.23ftp://download.nvidia.com/Windows/45.23/
i gra dziala jak nalezy.
A jaką masz wersje sterowników .... mogą być za nowe
Póki nie kupisz sobie nowej karty graficznej a ja proponuje Ati Radeon 9600 to sobie nie pograsz oczywiście moźesz kupić sobie inną ale ja proponuje tego radeona !!! No narazie to tyle !! NIe pograsz
sobie jak nie kupisz nowej karty graficznej to wtedy sobie pograsz !!!! 8) no to nara
SLAY3R
SLAY3R
Czym ty się martwisz, przynajmniej nikt ci gola nie strzeli :lol: . A tak serio muj kumpel z GF2MX 400, który często nowe sterowniki instalował śmiga spokojnie bez większych problemów.
Spróbuj ściągnąć nowe sterowniki do tej karty, ja kiedyś miałem problem z NFS–em (obraz robił mi się czarny po uruchomieniu gry) ale jak ściągnąłem nowe sterowniki do karty graficznej to pomogło. Ale moźe teź być tak, źe akurat twoja karta juź nie obsługuje tego typu nowych gier z uwagi źe jest stara w takim razie będziesz musiał sobie sprawić nową kartę. :D
To karta gafiki, teź mam GF 2 MX 400, teź nie mam piłki :P (demo)
Hmm...To dziwne.Ale jak mówisz ze to orginał to zareklamuj tą grę. :lol:
Gra oryginał. A reinstalacja nic nie daje
Pytanie chyba zasadnicze : czy gra to oryginał czy "prawie" jak oryginał :?:
Spróbuj przeinstalować grę, na nowo.
ja mam 5200 FX wiec na 4 tez powinna smigac
zapewne chodzi tu o karte graficzną.za cienka jest.
PS:czy gra wyrobi na GF 4 mx?
PS:czy gra wyrobi na GF 4 mx?
Strona 1 / 1