FIFA 2004
Siemka!
Od pewnego czasu giercuje w fife 2004 ale wydaje mi sie troche cienka i nie wiem czemu. Np. grafika jest hmmm... srednia – przynajmniej patrzac z widoku tele camera. W zblizeniach jest wysmienicie ale tak to normalnie. No i brakuje mi w grze jakiegos dynamizmu. Moze dlatego ze zle steruje albo cus. Czy mozecie mi napisac jak i jakie triki robicie w tej gierce? :)
pozdrowka
LuCaS
Od pewnego czasu giercuje w fife 2004 ale wydaje mi sie troche cienka i nie wiem czemu. Np. grafika jest hmmm... srednia – przynajmniej patrzac z widoku tele camera. W zblizeniach jest wysmienicie ale tak to normalnie. No i brakuje mi w grze jakiegos dynamizmu. Moze dlatego ze zle steruje albo cus. Czy mozecie mi napisac jak i jakie triki robicie w tej gierce? :)
pozdrowka
LuCaS
Odpowiedzi: 6
Chrysler to chyba nie grałes w Pro evolution 3... :) Hehe.. To widać.. :twisted:
Fifa 2002 jest najlepsza nic zadnych zastrzezen
fidelio masz racje gierka jest de best
Do tej pory grałem zawsze w FIFE. Ale teraz mam Pro Evolution Soccer 3. :!: Zainstaluj sobie demko a juz więcej nie sięgniesz po FIFE. Ja Ci to mówię. :D
fifa 2004 jest totalną klęską. kuzyni jak mi mieli przegrać to nie przegrali bo powiedzieli źe juź lepsza jest fifa 2002. mówili źe jak robili akcje to były do kitu i źe nie wiadomo było co sie dzieje. uwoerzyłem im na słowo.
Triki powtarzają się z karzdą następną wersją fify . Ale zobacz na coś nowego http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=9339&highlight=soccer
Strona 1 / 1