!!! Fifa 2004 + WinXP SP1 + GF4 MX 440 128MB !!!
Mam problem z fifa 2004 pod Windowsem XP ... Kiedy gram pare minut w fife, komputer wurzuca mnie spowrotem do windowsa bez podania błedu... Mam pytanie do osob posiadającech Win Xp oraz GF4 440MX i grajacych w fife... Mianowice, czy u Was tez sie cos takiego dzieje... Jakie drivery zastosowac, jakiego direct x'a i czy wplyw moze miec na to SB Live ...
Prosze Was o pomoc....
Prosze Was o pomoc....
Odpowiedzi: 4
Adasko77:
Moźesz mieć złego cracka
tia..... sam mniód.
Szkoda, źe jeszcze nie podałeś linków do "dobrego" :twisted:
Smutny :(:Mam problem z fifa 2004 pod Windowsem XP ... Kiedy gram pare minut w fife, komputer wurzuca mnie spowrotem do windowsa bez podania błedu... Mam pytanie do osob posiadającech Win Xp oraz GF4 440MX i grajacych w fife... Mianowice, czy u Was tez sie cos takiego dzieje... Jakie drivery zastosowac, jakiego direct x'a i czy wplyw moze miec na to SB Live ...
Prosze Was o pomoc....
Moźesz mieć złego cracka
Ja mam GeForce 2 MX 32MB, Duron 800 MHz, 384 MB RAM i Fifa 2004 smiga mi bez zarzutu.
Na moim GF4MX440, tylko źe 64MB, stery chyba 53.cośtam i DirectX 9.0b – nie miałem źadnych problemów. Jakie stery i Direct'y to juź raczej kwestia przypadku, u jednych na tych działa a na innych nie, u innych odwrotnie. Pokombinować trzeba...
Strona 1 / 1