FIFA 2004 a PAD
Microsoft SideWinder Game Pad mam takiego pada jest oryginalny niestety nie mam sterowników ale XP znalazł do niego jakieś oczywiście kalibrowałem go a jak gram w FIFA 2004 to po pół minuty zawiesza się i nic nie działa. POMOCY moze jakieś sterowniki.
Odpowiedzi: 5
Bład – ten patch jest polecany przez twórców gry jako najlepszy mozliwy kontroler do niej. Mysle ze jesli znajdziesz oryginalne sterowniki do niego to powinno rozwiazac problem. Nie bylo przy padzie jakiejs dyskietki ze sterami? Dziwne :?
Ja tez mam pda Sidewinder i teź po 10 minutach gry w fife 2004, nba 2003, nba 2004 się rozłancza dzieje się to tylko w windowsie xp ostatnio wyczytałem źe jest to niezgodność między kartą muzyczną a padem.Pady Sidewinder nie akceptują wszystkich kart muzycznych.Jeźeli ktoś rozwiązał by problem z kartą o sterownikach cmi to prosze o e–mail mclange@poczta.onet.pl
To nie jest na USB niestety, a w panelu sterowania jest wszystko ok wydaje mi się źe chyba FIFA nie obsługuje tego PADa a moźe jakieś sterowniki są potrzebne tylko z kąd je ściągnąć bo na stronie Microsoftu nie ma.
To nie jest na USB niestety, a w panelu sterowania jest wszystko ok wydaje mi się źe chyba FIFA nie obsługuje tego PADa a moźe jakieś sterowniki są potrzebne tylko z kąd je ściągnąć bo na stronie Microsoftu nie ma.
A na stronie Microsoftu nie ma?? A moźe w Panelu sterwonia masz coś nasmieszane z oszczędzaniem energii w wypadku urządzeń USB.
Strona 1 / 1