Fifa 2003 muliiiiiii
Posiadam komp.:
PIII 800
128/ram
NVIDIA GeForce2 MX ster.detontor 43.45
Jaka moźe być przyczyna, źe fifa 2003 się u mnie muli przecieź mój komputer spełnia wymagania?
(pierw. czekam dość długo jak mi ładuje mecz później w czasie meczu przerywa)
(moźe nowe sterowniki do tej krty obniźają grafikę)
PIII 800
128/ram
NVIDIA GeForce2 MX ster.detontor 43.45
Jaka moźe być przyczyna, źe fifa 2003 się u mnie muli przecieź mój komputer spełnia wymagania?
(pierw. czekam dość długo jak mi ładuje mecz później w czasie meczu przerywa)
(moźe nowe sterowniki do tej krty obniźają grafikę)
Odpowiedzi: 11
Apexx:theboss78:Ja bym powiedzial ze wcale nie wspolpracuje.
to bys sie pomylil bo u mnie na DX9 chodzi jak przecinak
Komp Athlon 1Ghz, 256MB SDRAM, GEFORCE 2 MX
u mnie nawet pod DX9.0a smiga :)
UP:
sorry, mialem na mysli wersje 9.0a a nie 9.1, pomylilo mi sie z dx8.1 :oops:
wojdas:Nie moźliwe źeby Fifa 2003 nie chodziła poprawnie na DirectX 9!!! Ja mam DirectX–a 9 i fafka mi zasówa jak mały samochodzik– nie tnie sie, nie zawiesza, ani inne jaja sie z nią nie dzieją !!!
ale zes smiesznie to opisal :D
Apexx:theboss78:Ja bym powiedzial ze wcale nie wspolpracuje.
u mnie nawet pod DX9.0a smiga :)
UP:
sorry, mialem na mysli wersje 9.0a a nie 9.1, pomylilo mi sie z dx8.1 :oops:
wojdas:Nie moźliwe źeby Fifa 2003 nie chodziła poprawnie na DirectX 9!!! Ja mam DirectX–a 9 i fafka mi zasówa jak mały samochodzik– nie tnie sie, nie zawiesza, ani inne jaja sie z nią nie dzieją !!!
ale zes smiesznie to opisal :D
:arrow: Nie moźliwe źeby Fifa 2003 nie chodziła poprawnie na DirectX 9!!! :shock: Ja mam DirectX–a 9 i fafka mi zasówa jak mały samochodzik– nie tnie sie, nie zawiesza, ani inne jaja sie z nią nie dzieją !!! :arrow:
zelezy to w duzej mieze od karty grafiki na moim GeForce 2 Pro nie wspolpracowal DirectX 9.
theboss78:Ja bym powiedzial ze wcale nie wspolpracuje.
Ja bym powiedzial ze wcale nie wspolpracuje.
Ja bym powiedzial ze wcale nie wspolpracuje.
polecam wersje sterownikow 28.32 oprocz tego DirectX 8.1 poniewaz Fifa03 kiepsko wspolpracuje z DX9...
polecam wersje sterownikow 28.32 oprocz tego DirectX 8.1 poniewaz Fifa03 kiepsko wspolpracuje z DX9...
A kto Ci powiedzial, ze na tych detonatorach Twoj komp bedzie chodzil najlepiej ? Probowales na starszych ? 2x.xx czy tez 3x.xx ?
mój qmpel ma ten sam problem jak sobie gra (nic nie mówił ze mu sie laguje) to mu z gry wychodzi :))))) 8)
Strona 1 / 1