FIFA 2003 a FIFA 2004 !
ciekaw jestem opinii na temat róźnicy w obu wersjach? Czy ktoś testował juź F2004?
Jakie wraźenia ?!
Istotne zmiany ??Pozdrawiam miłośników FIFy !!!
Jakie wraźenia ?!
Istotne zmiany ??Pozdrawiam miłośników FIFy !!!
Odpowiedzi: 14
Esh i oczywiscie panowie z EA nie postarali sie. Wedlug mnie zrobili gre na odpiernicz zreszta jak zawsze.
Juz na dzien dobry gra odrzuca:
1. ten filmik co to jest ? ronaldinjo z del piero i henry biegaja sobie w swietle reflektorow nie podoba mi sie totalnie (w sumie to szczegol ale jak robic cos to wszystko najlepiej co nie ? )
2. MENU to to juz wogole jest wielkie nie porozumienie ? juz w Sensible Soccer menu bylo ladniejsze i bardziej przejzyste :) (po co to pytanie na poczatku komu kibicuje ? ) w poprzednich wersjach byly lepsze :) za duzo duszenia jesli np. chce zmienic zawodnika i sprawdzic jego atuty. Tabele zeby sprawdzic trzeba wchodzic w kolejne opcje menu ocenil bym na totalne 0,01 :) itp.
Dalej ten tryb kariery sadze, ze to nie pasuje do FIFY ale nie mam duzo tu do zarzucenia ujdzie jakos :]
Uwazam ze pilkarze za szybko sie mecza bez przesady zeby po 3 meczach zawodnik mial kondycje na 18 a zmeczenie 82 :| brak tu realizmu przeciez taki Nedved gra w sezonie okolo 50 meczy.
Granie :) jest fajne podoba sie mi chociaz nie jest dopracowane np. chce podac do jednego to podaje w drugim kierunku gdzie nie ma ludka albo gdy chce wypuscic prostopadla to za mocno podaje a jak chce mocno podac to znowu za lekko :| (moze ktos zna rozwiazanie ?) :) Troche trudno przedrzec sie na pole karne ale sadze ze to chwila czasu by pocwiczyc :).
Ogolnie uwazam ze Fifa jak kazda inna Fifa prawie nic sie nie zmienia moze lepsza grywalnosc a tak to ciagle bez wiekszych zmian i rewolucji. Sadze ze brakuje konkurencji dla Fify ale teraz wchodzi PRO EVOLUTION SOCCER 3 :D i to bedzie moim zdaniem koniec ery Fify jesli nie zrobia czegos extra maja szczescie ze wydali gierke wczesniej bo sadze ze sprzedala by sie marnie po premierze PRO :]
Pozdrowki dla maniakow Pileczki :] (ale zem sie rozpisal :) )
Juz na dzien dobry gra odrzuca:
1. ten filmik co to jest ? ronaldinjo z del piero i henry biegaja sobie w swietle reflektorow nie podoba mi sie totalnie (w sumie to szczegol ale jak robic cos to wszystko najlepiej co nie ? )
2. MENU to to juz wogole jest wielkie nie porozumienie ? juz w Sensible Soccer menu bylo ladniejsze i bardziej przejzyste :) (po co to pytanie na poczatku komu kibicuje ? ) w poprzednich wersjach byly lepsze :) za duzo duszenia jesli np. chce zmienic zawodnika i sprawdzic jego atuty. Tabele zeby sprawdzic trzeba wchodzic w kolejne opcje menu ocenil bym na totalne 0,01 :) itp.
Dalej ten tryb kariery sadze, ze to nie pasuje do FIFY ale nie mam duzo tu do zarzucenia ujdzie jakos :]
Uwazam ze pilkarze za szybko sie mecza bez przesady zeby po 3 meczach zawodnik mial kondycje na 18 a zmeczenie 82 :| brak tu realizmu przeciez taki Nedved gra w sezonie okolo 50 meczy.
Granie :) jest fajne podoba sie mi chociaz nie jest dopracowane np. chce podac do jednego to podaje w drugim kierunku gdzie nie ma ludka albo gdy chce wypuscic prostopadla to za mocno podaje a jak chce mocno podac to znowu za lekko :| (moze ktos zna rozwiazanie ?) :) Troche trudno przedrzec sie na pole karne ale sadze ze to chwila czasu by pocwiczyc :).
Ogolnie uwazam ze Fifa jak kazda inna Fifa prawie nic sie nie zmienia moze lepsza grywalnosc a tak to ciagle bez wiekszych zmian i rewolucji. Sadze ze brakuje konkurencji dla Fify ale teraz wchodzi PRO EVOLUTION SOCCER 3 :D i to bedzie moim zdaniem koniec ery Fify jesli nie zrobia czegos extra maja szczescie ze wydali gierke wczesniej bo sadze ze sprzedala by sie marnie po premierze PRO :]
Pozdrowki dla maniakow Pileczki :] (ale zem sie rozpisal :) )
:jesli chodzi o patch pozwalajacy na zmiane klawiszologii (a przy okazji patch ten pozwala miedzy innymi na zachowywwanie powtorek oraz gre via direct ip oraz lan) to szczegolowe instrukcje znalezc mozna pod adresem:
www.akcja.neostrada.pl/patch
jesli chodzi o oryginalny patch to znajdziecie go na http://www.fifafootball2004.ea.com/
ale ten patch odnosi sie do dema czy do pełnej gry tez?? poza tym na tej stronie co podałes nie widze zadnego patcha
A gdzie znajde DEMO ??
Bo mam ochote sobie rozkminić tą gierke
PS. Pewnie i tak nie dorasta do pięt ISS PRO 3 8)
UPDATE: Juź znalazłem:
http://www.easports.com/platforms/demos/home.jsp
Bo mam ochote sobie rozkminić tą gierke
PS. Pewnie i tak nie dorasta do pięt ISS PRO 3 8)
UPDATE: Juź znalazłem:
http://www.easports.com/platforms/demos/home.jsp
jesli chodzi o patch pozwalajacy na zmiane klawiszologii (a przy okazji patch ten pozwala miedzy innymi na zachowywwanie powtorek oraz gre via direct ip oraz lan) to szczegolowe instrukcje znalezc mozna pod adresem:
jesli chodzi o oryginalny patch to znajdziecie go na http://www.fifafootball2004.ea.com/
pbartek:JA mam fife od tygodnia i jest super tyle ze zeby sobie klawisze pozmieniac musialem szukac patchu w necie i to dlugo znalazlem i sie ciesz jak ktos bedzie chcail to podam linka bo bez tego linka to trudno znalezc( te strony Ea sports hehe).
jak moźesz to podrzuć linka, bo nie da sie grac na takich klawiszach. I jak jakies triki robic??
A tam dla mnie nie ma roznicy poza grafika. Tyle samo bledow wpadek pomylek itd. zreszta jak co roku. Ta gra nigdy nie bedzie spelniala oczekiwan wielu graczy :P ....
Mi sie fifa 2004 na pewno bardziej podoba od 2003. To prawda pilkarze troche wiecej mysla. Nie podoba mi sie to, ze jakos dziwnie mi sie strzela bramki. Nie mam z tego zbyt duzej satysfakcji (moze nie potrafie grac w f 2004, ale gralem juz w wiele gier z tej serji). Na razie gralem w demo, ale lada dzien bede mial pelno i sie okaze. W demku nie podobaly mi sie zwody. Mam nadzieje ze pelna jest zrobiona solidnie.
JA mam fife od tygodnia i jest super tyle ze zeby sobie klawisze pozmieniac musialem szukac patchu w necie i to dlugo znalazlem i sie ciesz jak ktos bedzie chcail to podam linka bo bez tego linka to trudno znalezc( te strony Ea sports hehe).
A co do fify do gra dobra ale NIE MA CHAMPIONS LEAGUE i dlatego jestem zły moźne robic duzo fajnych rzeczy ale nie wiem jak wykonywac faule i czym sie robie jakies tricki bo C to takie badziewie
A co do fify do gra dobra ale NIE MA CHAMPIONS LEAGUE i dlatego jestem zły moźne robic duzo fajnych rzeczy ale nie wiem jak wykonywac faule i czym sie robie jakies tricki bo C to takie badziewie
a czy w Fifie 2004 mozna zmieniać klawisze?? bo nie moge tego nigdzie znaleść, w 03 chyba mozna było zmieniac. Ja jestem przyzwtczajony do biegania pod klawiszem W a tu 04 dowalili pod E i nie ma H źe sie teraz przestawie. Ogólnie bardziej mi sie podoba niz 03, fajnie sie zachowuja piłkarze na bioisku
W fifie 03 często zawodnicy okazywali swoją głupotę , Ci którzy w nią grali na pewno to zauwaźyli . Fifa 04 pokazała juź źe piłkarze na boisku mogą myśleć :D
W fifie 03 często zawodnicy okazywali swoją głupotę , Ci którzy w nią grali na pewno to zauwaźyli . Fifa 04 pokazała juź źe piłkarze na boisku mogą myśleć :D
:twisted: :twisted: :twisted: Popierwsze w fifie 2004 jest tryb kariery– czego nie było w źadnej innej fifie! Mozna tworzyc własne druzyny z własnymi zawodnikami!!! Są 3 polskie kluby: wisła, LEGIA i polonia! Piłkarze maja więc danych statystycznych (sprint, kiwanie, podania, siła strzału, itd...)i ogólnie wyźysz poziom grania!!! :twisted: :twisted: :twisted:
:twisted: :twisted: :twisted: Popierwsze w fifie 2004 jest tryb kariery– czego nie było w źadnej innej fifie! Mozna tworzyc własne druzyny z własnymi zawodnikami!!! Są 3 polskie kluby: wisła, LEGIA i polonia! Piłkarze maja więc danych statystycznych (sprint, kiwanie, podania, siła strzału, itd...)i ogólnie wyźysz poziom grania!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Strona 1 / 1