Fiewalle i antywirusy – opłacalnośc zakupu
Popytajcie się modemów :D Kasuję swoja odp. 8)
Odpowiedzi: 10
Mnie nie sprowokujesz.Po prostu bedę w Bezpieczeństwie zamykał kaźdy topic z twoimi prowokujaco–obraźajacymi postami.
Co niniejszym czynię.
Topic zamykam czasowo.
Co niniejszym czynię.
Topic zamykam czasowo.
Ty synek najwięcej zaśmiecasz i znów se kolejny post nabiłeś. Juź masz tyle postów to moźe pora skończyć z nabijaniem?
Nie widzę potrzeby dalszej dyskusji z tobą.
Nie zaśmiecaj Forum :!:
Nie zaśmiecaj Forum :!:
Masz odwage nabijać – miej odwagę się przyznać :lol:. Mi na tym niezaleźy. A to, źe mam mniej postów niź 'szanowny pan moderator' :lol: nieznaczy źe jestem gorszy...
Masz odwage nabijać – miej odwagę się przyznać :lol:. Mi na tym niezaleźy. A to, źe mam mniej postów niź 'szanowny pan moderator' :lol: nieznaczy źe jestem gorszy...
Ziomber:Widze ze se ladnie posty nabijasz. Nastepnym razem skozystaj raczej z opcji "zmien".
Trochę śmieszne.Jak nie masz niczego mądrego do powiedzenia,to nie zabieraj głosu :lol:
Dział prowadzę ja a mam juź tyle postów,źe nie zaleźy mi na ich nabijaniu – w przeciwieństwie do ciebie Ziomber :D :D :D
Ziomber:Widze ze se ladnie posty nabijasz. Nastepnym razem skozystaj raczej z opcji "zmien".
Pierwszy post a jak się ładnie wymądrzą ;)
Widze ze se ladnie posty nabijasz. Nastepnym razem skozystaj raczej z opcji "zmien".
jw
jw
Strona 1 / 1