FF 2.0.03 i stres
czyli... moze mi ktoś powiedzieć, co ta [b]strRes[/b] mi tu wyskakuje?
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/306/f67c00aa9e862b67.jpg[/IMG][/URL]
#-o
Odpowiedzi: 6
Zauważyłem, że ostatnio się nieco uspokoiło. Komunikat wyskakuje tylko w sytuacji, kiedy strona ładuje się co najmniej ze 20 sekund.
Połączenie się wtedy resetuje i siada. Klikam na ok - i potem jest różnie - strona się ładuje, albo i nie. Czyli to chyba jednak nie jest wina żadnego rozszerzenia :-k
Nie wiem, czy ma pomóc czy nie. Pierwszy raz widzę taki błąd. Pytałem się o to rozszerzenie, bo może zbyt mocno zoptymalizowałeś wczytywanie stron. Jednak Twoja odpowiedź nic mi nie mówi. Jest dobrze, czy nie?
Sprawdź jak sie FF będzie zachowywał, na nowym profilu(uruchom FF z przełącznikiem [b]-p[/b]). Jeżeli będzie dobrze, to znaczyłoby tyle, że jakieś rozszerzenie sie sypie.
Teraz już mam. To ma mi pomóc?
Nie masz może zbyt zopytmalizowanej przeglądarki pod kątem szybkości ładowania/wczytywania stron? Zmieniałes ręcznie jakies ustawienia w about:config ?
Masz rozszerzenie fasterfox?
Wyskakuje ci to może podczas uruchamiania Firefoxa? Bo ta nazwa mi coś mówi jeszcze sprawdze ale firefox ma o takiej lub podobnej nazwie pewien plik
-
[quote][quote=wojtt]Kiedy pojawia Ci sie to ostrzeżenie? [/quote] [quote=HeadShot]Wyskakuje ci to może podczas uruchamiania Firefoxa? Bo ta nazwa mi coś mówi jeszcze sprawdze ale firefox ma o takiej lub podobnej nazwie pewien plik[/quote][/quote] Komunikat ów miewam tylko podczas ładowania się stron. Czasem w efekcie strona się nie załaduje i wyskakuje standardowy komunikat i niemożności połączenia się, żebym spróbował jeszcze raz itp. Czasem jednak, pomimo, że [b]strRes[/b] się pojawia, strony ładują się bez kłopotu. Dziwne to trochę... :-k
Kiedy pojawia Ci sie to ostrzeżenie?
Strona 1 / 1