fat32

wiem ze juz wiele razy poruszany byl ten temat i wiem ze odpowiedz byla zawsze taka sama(NIE!) ale moze sie cos juz zmienilo :–)a mianowicie:czy mozna przejsc z ntfs na fat32 bez formatu?

Odpowiedzi: 3

SLAY3R:
Moźna, za pomocą programu Partition MAgic 8.0. Ale ja na systemie po takiej konwersji nie chciałbym pracować. Róźne rzeczy mogą się dziać. Dlatego najlepiej format i załoźenie nowych partycji w fat32.

SLAY3R ma całkowitą rację.Swego czasu bawiłem się Partition Magic 7 i 8.Powyźsze zamiany doprowadziły do konieczności ponownej instalacji systemu.
:)
tire
Dodano
24.08.2003 11:18:40
SLAY3R:
Moźna, za pomocą programu Partition MAgic 8.0. Ale ja na systemie po takiej konwersji nie chciałbym pracować. Róźne rzeczy mogą się dziać. Dlatego najlepiej format i załoźenie nowych partycji w fat32.

:arrow: Ma Moderator racje (nie dlatego źe jest moderatorem)
Kiedyś to sprawdziłem empirycznie.

Po Konwercji PartMagic 8.0 Win Xp wypisywał mnustwo komunikatów.. róznego kalibru.. Wieszał się się etc..
Sprawiał system wraźenie mocno kopnietego ..!!

POzdrawiam
Anonymous
Dodano
24.08.2003 06:55:56
SLAY3R
Dodano
23.08.2003 22:04:47
muniek
Dodano:
23.08.2003 18:58:18
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1