FAT16??? HELP
Cześć, słuchajcie własnie przed chwila uzyłem PQ Partition Magic do stworzenia pod Windows XP partycji w formacie FAT16 wszystko przebiegło do zakłucen, ale winda widzi ta partycje jako "sytem plków RAW" niby wszystko działa, ale o co tu chodzi?? Prosze o szybką pomoc! Dzięki
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Odpowiedzi: 5
mariusz25l:Dam ci dobrą radę przekonwertuj pliki Na NTFS za pomocą tego programu czyli PM Pozdrawiam :!:
Tia – juź widze kolejny post. "Miałem system". Jedene co z RAW PM umie zrobić to go "stworzyć" bez potrzeby.
Dam ci dobrą radę przekonwertuj pliki Na NTFS za pomocą tego programu czyli PM Pozdrawiam :!:
Zastanawiam się tylko czy ma sens . Aby nie umiejęąy kierować samochodem siadał za kierownicę Podobnie jest z programem PMagic jeźeli ktoś nie wie po coś takiego jest to lepiej niech nie experymentuje.. Jednym kliknięciem moźe z dysku zniknąc wszystko. PMagic wer 8.0 (bo skoro uźyłeś go pod xp–kiem) ma bogaty chełp (pomoc )i warto to przeanalizowac zanim się go uźyje.. Czytanie po uzyciu ma taki sam sens jak uźycie prezerwatywy tuź. po..!!! Pozdrówkagryka:Cześć, słuchajcie własnie przed chwila uzyłem PQ Partition Magic do stworzenia pod Windows XP partycji w formacie FAT16 wszystko przebiegło do zakłucen, ale winda widzi ta partycje jako "sytem plków RAW" niby wszystko działa, ale o co tu chodzi?? Prosze o szybką pomoc! Dzięki Pozdrawiam.
EL NINO – skąd – tak z 15GB :wink:
Wygląda, źe kolejny raz PM pieprzy znaczniki. Jeźeli ta partycja jest ostatnia to pół biedy, ale jeźeli znajduje ise w innym miejscu to róźne niespodziewajki mogą Cię ,gryka, spotkać.
Wygląda, źe kolejny raz PM pieprzy znaczniki. Jeźeli ta partycja jest ostatnia to pół biedy, ale jeźeli znajduje ise w innym miejscu to róźne niespodziewajki mogą Cię ,gryka, spotkać.
Skoro wszystko poszlo "bez zaklocen", to skad problem ?gryka:uzyłem PQ Partition Magic do stworzenia pod Windows XP partycji w formacie FAT16 wszystko przebiegło do zakłucen, ale winda widzi ta partycje jako "sytem plków RAW"
Tak to juz jest, jesli niepotrzebnie uzywa sie narzedzi zewnetrznych do tego, co mozna zrobic spod systemu. Ta "nowa" partycja jaki ma rozmiar ? Mniejszy od 2GB ?
Strona 1 / 1