Far Cry
brat mi przegrał Far Cry na dysk w plikach bin i gdy chcem zainstalowac daemonem z pliku cue to wyskakuje bład jak na rysunku poniźej, a u brata wszystko było dobrze, jak sobie z tym poradzić??
Odpowiedzi: 19
oks juź wiem o co chodzi, pykam na całego i jestem zajebiście szczęsliwy i gierka tez jest zarąbista
ok juź sobie poradziełm, sformatowałem dysk, przywróciłem domyślne ustawienia BIOSu i wszytsko jest dobrze ale mam jeszcze taki problem, jak dochodze do jakiegoś punktu w ktorym gra się zapisuje to wszystko jest normalnie i sie zapisuje ale jak wychodze z gry i pozniej chcę sobie wczytac ten punkt kontrolny to go nie ma, i ostatnio doszełem chyba do 5punktu i wyłączylem gre i nie było ani jednego, co z tym moźna zrobić?? moźe coś w grze źle mam ustawione :? :( napiszcie co z tym moźna zrobić
Jak wyglada sprawa sterowników od grafiki
Instalacja starszych/nowszych??
Wersja DirectX??
Instalacja starszych/nowszych??
Wersja DirectX??
odkryłem pźeraźającą rzecz, we wszystkich grach dzieje się to samo, na dole jest screen z władcy pierścieni. ludzie o co chodzi?? pomóźcie bo jestem załamany :( :( :(
Gigabyte Radeon 9600 Pro pamięci 3.3ns Samsunga 400/600 128mb/128 bit, to karta a pamięci mam Good RAM 2*256mb w dualu 400mhz timingi 11–3–2–2, i proc Barton 3200+ więc raczej mój sprzęt spełnia wymagania
A jaka karta ?
Ile ramu ?
Jeźeli mniej niź 512,to przycinać będzie na pewno.
FC bardzo lubi 1024 szybkiego ramu :wink:
Ile ramu ?
Jeźeli mniej niź 512,to przycinać będzie na pewno.
FC bardzo lubi 1024 szybkiego ramu :wink:
zauwaźyłem , źe gdy właczam gre i proc ma 35 stopni temp. to gra chodzi z 10 minut spoko, a gdy wlaczam gre i proc ma 45 stopni to gra po chwili juź sie zacina, zmieniłem wersje DirectX, zmieniałem stery i tak nic nie pomogło, nie wiem co mam robić, pomóźcie!!!!!!!!! :( :( :( :(
pomóźcie!! u brata jest wszystko dobrze a u mnie sie zacina i amen, czasmi po minucie czasami po 5 minutach, nie wiem jak sobie z tym poradzić
a teraz jak się zawiesza i wychodzę do windy to się pokazuje jakis inny bład, obrazek poniźej
A tego na tym forum nie wiemy... :roll:
Zrob obraz plytki alcoholem do formatu .mds albo .iso
A tego na tym forum nie wiemy... :roll:
a moźe crack jest zrąbany?? mój ma tylko 32kb a to chyba trochę za mało
ja mialem spakowany plik tej gry tak jak ty ja mysle ze jest chyba uiszkodzony albo niepełny
ok juz mi się udało zainstalować ale gdy włączam i pogram z 1 min to gra sie zacina i wyskakuje taki błąd jak na obrazku poniźej? o co z tym chodzi?
mam do tego dwa pliki cue i oba nie działają raz pisze źe niedostępny innym razem format nierozpoznany spróbuję ultra iso to zrobic
chyba sa zrypane te pliki cue i bin ale jezeli dizalaja dobrze to sprobuj rozpakowac programem ultra iso to mi dobrze dzialalo i juz nie raz tym rozpakowywalem[/i]
Odpuść sobie plik *.cue, wrzuć do Daemon'a bezpośrednio BIN'a. Tylko w momencie wybierania pliku z obrazem, wybierz z rozwijanej listy "All files (*.*)".
zrabany jest jest plik .cue
to wszytsko.
to wszytsko.
wiem źe powinienem załoźyć ten temat w grach ale czy nikt mi nie moźe mi pomóc??
Strona 1 / 1