f8f5eceb1510245a12 – Folder nie do Usuniecia.
tak jak w temacie posiedam taki folder na dysk G jest to dysk 120 G podzielony na 3 partycje po 40 G
Dysk G jest pierwsza zalozona partycia na tym dysku. W tym folderze znajduje sie kolejny folder "i386"
nie mam pojecia co to jest i zastanawiam sie czy wogule powinnienem sie starac aby to usunac. wogule nie mam dostepu do tego folderu probowalem go usunac w trybie awaryjnym i nic. probowalem tez przejac uprawnienia rowniez bez zadawalajacych rezultatow wiec moze to jest tam potrzebe ? jesli ktos wie cos o tym bardzo prosze o pomoc. z gory dzieki
Pozdrawiam Srebroo
Dysk G jest pierwsza zalozona partycia na tym dysku. W tym folderze znajduje sie kolejny folder "i386"
nie mam pojecia co to jest i zastanawiam sie czy wogule powinnienem sie starac aby to usunac. wogule nie mam dostepu do tego folderu probowalem go usunac w trybie awaryjnym i nic. probowalem tez przejac uprawnienia rowniez bez zadawalajacych rezultatow wiec moze to jest tam potrzebe ? jesli ktos wie cos o tym bardzo prosze o pomoc. z gory dzieki
Pozdrawiam Srebroo
Odpowiedzi: 10
Tu jest wszystko na ten temat:
http://www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?s=35e6e00a4b2332b60ba939ef05ee2a39&showtopic=10662
http://www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?s=35e6e00a4b2332b60ba939ef05ee2a39&showtopic=10662
Ja miałem tez coś takiego, usunąłem to TuneUp Shredder'em. Jesli to nie pomoźe to jest programik ProceXp do podglądu procesów systemu razem ze ścieszkami. Jeśli jakiś program koźysta z czegoś z tego katalogu to moźesz to skillować ;)
Dzieki wszystkim za odpowiedzi. ok wiemy juz ze to folder sp2. czy w takim razie mozna go usunac ? jesli tak to fajnie jesli nie to czy jest jakas mozliwosc przeniesienia go na dysk C ?
Srebroo
Srebroo
ehm... katalog "i386" zawiera pliki servicepack 2, ale czemu sie u ciebie znajduje w "f8f5eceb1510245a12" nie wiem :roll:
Srebroo napisał:
kamaa czytaj dokładniej posty.
probowalem go usunac w trybie awaryjnym i nic
kamaa czytaj dokładniej posty.
a Tryb awryjny był wykorzystany??
niestety polecenie "chkdsk G: /f" nic nie zmienilo. wydaje mi sie ze to jednak chyba powinno tam byc zastanawia mnie ten pod folder "i386" przy przejmowaniu uprawnien widzalem jak komp przezucal te pliki jakos i bylo sporo plikow "*.dll" stad moje domysly ale nie jestem o tym swiecie przekonany
i nie moźesz wejść do tego katalogu??
spróbuj start –> uruchom –> chkdsk G: /f –> OK
moźe problem zniknie
spróbuj start –> uruchom –> chkdsk G: /f –> OK
moźe problem zniknie
tak dokladnie przejolem ale nic. nie mam pojecia co to jest zajmuje 376 mb. wsumie nie za duzo ale chcialbym chociaz wiedziec co to jest.
przejmowanie uprawnień bez zadawalających rezultatów – czyli przejąłeś ale to nic nie pomaga??
spróbuj ściągnąć program unlocker i dzięki niemu usunąć plik
spróbuj ściągnąć program unlocker i dzięki niemu usunąć plik
Strona 1 / 1