F1
Aby uruchomic kompóter po jegowłaczeniu musze wcisnąc F1. Niewiem co sie dzieje, powiedzcie mi czy to jest wina systemu niewiem ustawien biosu czyu czegos innego i jak mozna to naprawić? :cry:
Odpowiedzi: 13
Brawo. iNteligecja nie grzeszysz, powtarzajac moje słowa...tylko tak dalej
zalbm:
Po 2 jezeli nie chcesz mi pomóc to sie nie wypowiadaj zaoszczedzisz na cierpliwosci
Po 1 to nie mów mi co mam robic.
Po 1 to nie mów mi co mam robic
Po 2 jezeli nie chcesz mi pomóc to sie nie wypowiadaj zaoszczedzisz na cierpliwosci
zalbm:zrseetowac biosa... to to samo co kompa? i defaoul wybrac ale w której opcji ?
Floodujesz nie wiem po co.
Po drugie, by korzystać z rad na forum, jakies podstawy trzeba mieć.
Wątpię by ktos miał na tyle czasu i cierpliwości by w tak prostych sprawach prowadzić Cie za rączkę – nie wiesz co to napęd optyczny? przykro nam , ale to nie nasza wina.
I po trzecie, moim zdaniem został ci tylko serwis lub kolega obeznany który na miejscu pokaźe ci co i jak.
niewiem w którym miejscu jest ta zworka
mówiłem ze jestem zielony daj cie jakie stronki albo mówcie jasniej bo nie kumam
zalbm:zrseetowac biosa... to to samo co kompa? i defaoul wybrac ale w której opcji ?
nie, musisz przestawić na kilka sekund zworkę CMOS na płycie, później postawić ją w to samo miejsce i BIOS masz zresetowany.
ej mówcie jasnie bo nie kumam naped optyczny co to jest?
Nie
zalbm:Aby uruchomic kompóter po jegowłaczeniu musze wcisnąc F1
Mi sie tak dzieje jak mam odlaczony naped optyczny komp sie wlancza pozniej piknie wciskam F1 i idzie dalej. Jak mam podlaczony naped wszystko wporzadku. Czy ty czasem aby niechciales zagrac sobie w najnowszego princa albo splinter cella :wink:
zrseetowac biosa... to to samo co kompa? i defaoul wybrac ale w której opcji ?
zresetuj biosa ja tez nieraz tak mam i reset pomaga mozna to zrobić whodzoc do biosu i wybrac default cos tam albo resetnąc go zworką
bateriabyla wymieniana, a mógłbys mi powiedziec jak powinien byc ustawiony bios? pomyliłem sie chodziło mi o windowsa 2000 profesjonal
Strona 1 / 1