Extended PnP BIOS Enumeraor
Mam problem z wyźej wymienionym urządzeniem systemowym. W menadźerze uźądzeń wyświetla mi źe Extended... nie ma sterowników a konkretnie
Sęk w tym źe nie wiem skąd pobrać sterowniki albo jak ten problem usunąć. Odrazu dodam źe na płycie od motherboard`a i win`a XP nie ma sterów.
To jedna sprawa a druga to:
Gdy wkładam płytke do napędu cd–rom i gdy zacznie czytać ją to mi się system przywiesza. Nie reaguje kursor ani klawiatura. Tak jakby ktoś pause wcisnoł :D Mój drugi naped dvd–rom działa pez problemowo. Nie wiem czy to nie ma związku z w/w problemem.
mój sprzet:
AMD 64 3000+
MSI K8N neo–fsr
ddr 512 KINGSTON
cd–ROM LG x52 GCR–8523B
Sterowniki tego urządzenia nie są zainstalowane. (Kod 28)
Aby ponownie zainstalować sterowniki dla tego urządzenia, kliknij przycisk Zainstaluj ponownie sterownik.
Sęk w tym źe nie wiem skąd pobrać sterowniki albo jak ten problem usunąć. Odrazu dodam źe na płycie od motherboard`a i win`a XP nie ma sterów.
To jedna sprawa a druga to:
Gdy wkładam płytke do napędu cd–rom i gdy zacznie czytać ją to mi się system przywiesza. Nie reaguje kursor ani klawiatura. Tak jakby ktoś pause wcisnoł :D Mój drugi naped dvd–rom działa pez problemowo. Nie wiem czy to nie ma związku z w/w problemem.
mój sprzet:
AMD 64 3000+
MSI K8N neo–fsr
ddr 512 KINGSTON
cd–ROM LG x52 GCR–8523B
Odpowiedzi: 0
Strona 0 / 0