Explorer

Screen

Odpowiedzi: 8

Ad@$:
brtx:
A kiedy tak sie dzieje?? Przy kopiowaniu,zawsze?

Otóź przy odtwarzaniu( to znaczy próbie odtwarzania) płyty audio z nagraniami techno. I to było jednorazowe(jak dotąd)

Sproboj odtworzyc przez WinAmpa/WMP ta CDke i zobacz co sie bedzie dzialo :)

A do przegrania czegos takiego na dysk polecam EAC :]
brtx
Dodano
21.06.2004 15:17:05
Rebe:
Tia...... bo ona ma farta.
Zobacz w logach co jest wpisane – ten crash powinien być wykazany , a w takim wypadku będzie więcej – a przynajmniej moźe być – danych.
Nadto jeźlei jest to jednorazowy problem to zawsze istnieje moźłiwość, źe inna aplikacja akurat rzeczywiście w tym obszarze pamieci "tkwiła" zajmując go.

Sprawdzałem w logach i nic nie ma ani w podglądzie zdarzeń
Ad@$
Dodano
21.06.2004 15:16:02
Tia...... bo ona ma farta.
Zobacz w logach co jest wpisane – ten crash powinien być wykazany , a w takim wypadku będzie więcej – a przynajmniej moźe być – danych.
Nadto jeźlei jest to jednorazowy problem to zawsze istnieje moźłiwość, źe inna aplikacja akurat rzeczywiście w tym obszarze pamieci "tkwiła" zajmując go.
Rebe
Dodano
21.06.2004 15:13:51
brtx:

Otóź przy odtwarzaniu( to znaczy próbie odtwarzania) płyty audio z nagraniami techno. I to było jednorazowe(jak dotąd)
Rebe:
Zaraz się okaźe, źe płyta jest zabezpiecozna np.

Zapewniam źe nie jest zabezpieczona
Rebe:
Oczywiście jeszcze zawsze moźena standardowo Cię odeśłać ..... do wóźki,ale i ona pewnie będzie bezrana.

Czasami wróźka powie coś mądrzejszego od Ciebe :mrgreen:
Ad@$
Dodano
21.06.2004 14:56:43
brtx:

Zaraz się okaźe, źe płyta jest zabezpiecozna np.

Ad@$ – dalej nie odciera, źe źeby odpowiedzi udzielić to trzeba treść pytania znać?

Wrzuciłeś screen–a z informacją o błędzie, ale o okolicznościach jego powstawania juź napisac nie raczyłeś.
W takim wypadku nawet błaganie o pomoc, a nie tylko prośby nic nie zmienią.
Oczywiście jeszcze zawsze moźena standardowo Cię odeśłać ..... do wóźki,ale i ona pewnie będzie bezradna.
Rebe
Dodano
21.06.2004 14:48:49
brtx
Dodano
21.06.2004 14:35:37
Rebe:
Wyszukiwarka nie działa ? – "written" daje 10 wyników.
Odpowiedź i tak jest znacznie bardziej rozbudowana od ...... pytania? – Toź nawet nie raczyłeś poprosić o pomoc.
Następnym razem postaraj się napisać o co Ci chodzi – moźe chciałeś sie tylko pochwalić, źe "obrazki" umiesz wstawiać?

A o co mi moźe chodzić??Na pewno nie o pochwalenie, źe umiem wstawiać obrazki. Poza tym trzeba błagać o pomoc, aby ją otrzymać??Szukałem i wyszukiwarka mi działa, ale to co znalazłem nic nie pomogło. Myślałem, źe tu znajdę rozwiązanie, ale widzę źe się myle, bo z takim podejściem Rebe to nic nie zdziałałeś.
Ad@$
Dodano
21.06.2004 14:25:10
Wyszukiwarka nie działa ? – "written" daje 10 wyników.
Odpowiedź i tak jest znacznie bardziej rozbudowana od ...... pytania? – Toź nawet nie raczyłeś poprosić o pomoc.
Następnym razem postaraj się napisać o co Ci chodzi – moźe chciałeś sie tylko pochwalić, źe "obrazki" umiesz wstawiać?
Rebe
Dodano
21.06.2004 14:17:59
Ad@$
Dodano:
21.06.2004 14:03:24
Komentarzy:
8
Strona 1 / 1