Explorer
Niedawno Zainstalowałem Srevice Pack 2. Restartuje mi sie Komp, po włonczeniu win niby wszystko ok chcę przycisnać jakąś ikonke na pulpicie a ty nic nawet sie nie zaznaczyła, no to próbuje wejść w start i teź nic ale za to jak najade na pasek start to pojawia mi sie klepsydra na kursorze. Dopiero jak wezme Ctrl+Alt+Delate i biore zakończ proces explorer.exe a potem uruchamiam go na nowo to jest wszystko ok, ale musze tak za kaźdym razem gdy uruchamiam pc'ta.
A zapomniałem dodać (bo moźe to przez to)źe instlowałem tego patcha który umorzliwia zmiane wyglądu win xp a puzniej dopiero zainstalowałem sp 2
A zapomniałem dodać (bo moźe to przez to)źe instlowałem tego patcha który umorzliwia zmiane wyglądu win xp a puzniej dopiero zainstalowałem sp 2
Odpowiedzi: 2
zdaje mi sie ze nazuca sie jeszcze jedno pytanie dotyczonce twojego problemu z kad wzielesi sp2???morze w tym tkwi problem!!!
Otwórz Podgląd zdarzeń (eventvwr.msc) i zwróć uwagę na komunikatu o błędach i ostrzeźenia dotyczące Explorera (podana jest przy nich data, zatem nie będziesz miał większych problemów).
Nawiasem mówiąc, wydaje mi się, iź ten zainstalowany wcześniej patch nie ma tu nic do rzeczy, gdyź instalator SP2 i tak dogrywa zaktualizowany plik uxtheme.dll, a właśnie na jego podmianie opiera się działanie patcha.
Nawiasem mówiąc, wydaje mi się, iź ten zainstalowany wcześniej patch nie ma tu nic do rzeczy, gdyź instalator SP2 i tak dogrywa zaktualizowany plik uxtheme.dll, a właśnie na jego podmianie opiera się działanie patcha.
Strona 1 / 1