Excel nie chce zapisać pliku
Problem polega na tym źe jak chcę zapisać plik z excela gdzieś głębiej czyli np. w jakimś kalatlogu to excel się zawiesza, moźna zapisywac pliki tylko na pulpicie wtedy się nie zawiesza, ale jak utworzę na pulpicie katalog i tam chce zapisać plik to się zawiesza.
Jeźeli ktoś wiec co z tym zrobić to prosze o pomoc.
Jeźeli ktoś wiec co z tym zrobić to prosze o pomoc.
Odpowiedzi: 2
Rozwiazalem problem niekoniecznie w sposob zadowalajacy – przywrocilem konfiguracje Windows'a z ostatniego punktu przywracania.
Oprocz tego co opisujesz problemem byl tez podglad plikow graficznych przez Podglad obrazow i faksow...'
Obecnie wszystko gra – ale znowu czekaja aktualizacje do zainstalowania... :roll:
Oprocz tego co opisujesz problemem byl tez podglad plikow graficznych przez Podglad obrazow i faksow...'
Obecnie wszystko gra – ale znowu czekaja aktualizacje do zainstalowania... :roll:
Dokladnie ten sam objaw mam na kilku komputerach w pracy od dzis... :(
Niestety ale przyczyny jeszcze nie znam (ale poznac musze bo mi beda marudzic...) – wiaze to z dzisiejszymi aktualizacjami Wndowsa (XP SP2).
Niestety ale przyczyny jeszcze nie znam (ale poznac musze bo mi beda marudzic...) – wiaze to z dzisiejszymi aktualizacjami Wndowsa (XP SP2).
Strona 1 / 1